HEZONJA SE NUDI PARTIZANU?! Okačio SEBE uz HIMNU crno-belih! Grobari U TRANSU, da li je SADA trenutak za TRANSFER DECENIJE?!

Autor:

Sport

22.03.2024

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikada veći signal nije stigao.

HEZONJA SE NUDI PARTIZANU?! Okačio SEBE uz HIMNU crno-belih! Grobari U TRANSU, da li je SADA trenutak za TRANSFER DECENIJE?!

Foto: Starsport

Možda su košarkaši Real Madrida trijumfovali protiv Partizana u krcatoj Areni rezultatom 76:88, ali deluje da to nije uspelo da zahladni odnose između crno-belih i sinoćnjeg heroja crno-belih, Marija Hezonje. 

Hrvatski košarkaš je pocepao mrežicu "parnog valjka" sa 25 poena i neverovatnom preciznošću sa linije za tri poena (5/6), tako da je čak uspeo u momentima da navede grobare na zvižduke. 

Ipak, da je sva netrpeljivost stvar čistog sportskog naboja i žara u želji za pobedom, pokazuje video koji je nedavno osvanuo na zvaničnom profilu Marija Hezonje. 

Naime, košarkaš Reala iz Madrida je okačio danas snimak sebe kako stoji na parketu pred sam susret dok čitava Arena gromoglasno peva himnu Partizana. 

 

 

U pozadini se čuje lagana melodija i reči "Da volim crno-bele", a Mario stoji i gleda u neverovatan prizor harmonije između 24 hiljade ljudi. 

Podsećamo da Hrvat odbija da produži saradnju sa Realom, a mnogi mediji prenose da je već postignut dogovor sa grčkim Panatinaikosom, te da će po završetku sezone, super Mario obući zeleni dres i krenuti putem Atine. 

Ipak, bilo je i mnoštvo spekulacija da bi Hezonja mogao da se nađe u redovima Željka Obradovića u Partizanu, a sudeći po zagrejanom odnosu sa navijačima, nameće se pitanje: Da li bi srce moglo da odvuče Hrvata na drugu stranu?

Ukoliko smemo da sudimo po snimku, ovakva mogućnost uopšte nije isključena, ali ostaje da se vidi da li je sjajni šuter uopšte opcija za crno-bele naredne sezone. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading