STUDENTI SE NE PREDAJU PRED DOLAZAK ŠAMPIONA! Jakara: Ne smemo im OVO dopustiti!

Autor:

Sport

23.03.2024

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podgoričani su već umeli da iznenade Partizan prethodnih sezona.

STUDENTI SE NE PREDAJU PRED DOLAZAK ŠAMPIONA! Jakara: Ne smemo im OVO dopustiti!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana odradili su teške mečeva na evropskoj sceni. Posle duplog kola u najelitnijem klupskom takmičenju, u kome su prošli sa polovičnim učinkom u Areni, pobedivši Baskoniju i izgubivši od aktuelnog prvaka Real Madrida, sada im predstoji utakmica AdmiralBet ABA lige i neugodno gostovanje u Podgorici.

U nedelju će crno-beli, od 19 sati igrati sa ekipom Studentskog centra, a gostovanja u Morači uvek su bila izazovna i do kraja neizvesna.

Pred meč 24. kola, trener crnogorskog tima, koji ove sezone ima polovičan učinak u duelima sa crno-belima, Dejan Jakara naglašava da se njegova ekipa ne predaje unapred.

Republika

Foto: Starsport

 

 

- Vrlo bitna utakmica za nas, ali takođe i za Partizan. Gledajući naše preostale tri utakmice u AdmiralBet ABA ligi neko bi rekao da smo već otpisani. Međutim, mi se nećemo predati dok imamo šanse za plej-of. Svi znamo ko je Partizan, da su oni jedni od favorita za titulu u AdmiralBet ABA ligi - izjavio je Jakara, a potom o Partizanu govorio u superlativu:

- Veoma je teško igrati protiv njih jer se odlično kreću bez lopte, u napadu imaju vrhunski "spejsing" i brzo kažnjavaju svaku grešku odbrane. Partizan je jedna od boljih, ako ne najbolja šuterska ekipa u Evroligi. Naravno, taj talenat kad sklopiš sa trenerom Obradovićem, dobiješ najbolji napad. Moramo da se borimo za svaku loptu ako želimo da iznenadimo. Ne smemo njima pustiti lagane poene iz tranzicije i svaki defanzivni skok mora biti kao da je skok za pobedu - istakao je Dejan Jakara.

Izabranici Željka Obradovića u Podgoricu putuju kao trećeplasirana ekipa regionalnog takmičenja, dok je domaćin na osmoj poziciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading