PAPRENO! Studenti ODREDILI cene ulaznica za Partizan! Podgoričani baš PRETERALI!

Autor:

Sport

21.03.2024

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli gostuju SC Derbiju u narednom kolu AdmiralBet ABA lige.

PAPRENO! Studenti ODREDILI cene ulaznica za Partizan! Podgoričani baš PRETERALI!

Foto: Starsport

Košarkaši Studentskog centra Derbi u 24. kolo AdmiralBet ABA dočekuju aktuelnog šampiona, ekipu Partizana.

Ovaj dugo iščekivani meč služi kao prvi od tri ključne utakmice u borbi za mesto u plej-ofu crnogorskom timu, dok Obradovićevi izabranici žele da pobedom ostanu u trci za drugo mesto sa Budućnosti.

Iz uprave SC Derbi je najavljeno da će ulaznice za susret sa beogradskim crno-belima biti dostupne za kupovinu tokom naredna tri dana. Cene ulaznica su određene na 20, 25 i 30 evra, prilagođavajući se različitim preferencijama navijača. Prodaja karata će početi u petak i subotu od 12 do 18 časova, dok će na dan utakmice blagajna raditi od 10 sati do početka meča.

Foto: Starsport

Dejan Jakara, trener SC Derbija

Sa trenutnim skorom od 11 pobeda i 12 poraza, SC Derbi se nalazi u žestokoj borbi za osmo mesto na tabeli regionalnog takmičenja. Predstojeći susret sa Partizanom je od velikog značaja, jer dolazi pred gradski derbi protiv Budućnosti i gostovanje srpskom šampionu Crvenoj zvezdi u poslednjem kolu. Ishod ovih utakmica će značajno uticati na plasman SC Derbija u plej-ofu.

Nedeljni meč u ima veliki značaj za tim Željka Obradovića, koji se bori za drugo mesto na tabeli AdmiralBet ABA lige. Okršaj sa SC Derbijem predstavlja ključnu priliku za Partizan da učvrsti svoj položaj i prestigne Budućnost na drugoj poziciji.

"Studenti" su u prethodnom kolu poraženi na gostovanju Megi rezultatom 88:79.


Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading