DILETA ZAVRŠILA MEĐU 20 MUŠKARACA! TU JE BIO I DOSKORAŠNJI ZVEZDIN IGRAČ: Seksipilna voditeljka pokazala ŠTA ume sa DRUGOM loptom!

Autor:

Sport

20.02.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oprobala se na drugom polju.

DILETA ZAVRŠILA MEĐU 20 MUŠKARACA! TU JE BIO I DOSKORAŠNJI ZVEZDIN IGRAČ: Seksipilna voditeljka pokazala ŠTA ume sa DRUGOM loptom!

Foto: Printscreen/Instagram/dilettaleotta

Dileta Leota

Dileta Leota: Novi profesionalni izazov i provokativni izgled

Dileta Leota, do sada poznata kao fudbalska novinarka i voditeljka, nedavno je postala predmet velike pažnje na društvenim mrežama zbog svog novog profesionalnog izazova i izazovnog izgleda.

Novi profesionalni izazov

Ovaj vikend je označio prekretnicu u karijeri Dilete Leote, kada je napustila svoje uobičajeno okruženje fudbalskih terena i usmerila se ka nečem potpuno drugačijem. Tako se, po prvi put u karijeri, našla sa mikrofonom u rukama na košarkaškom meču u Italiji.


Prisustvo na finalu Kupa Italije

Nije moglo da bude neprimećeno njeno prisustvo na finalu Kupa Italije, gde je aktivno pratila tim Napolija koji je neočekivano stigao do trofeja pobedivši Olimpiju rezultatom 77:72. Dileta je čak bila i na terenu, bacala lopte u koš i fotografisala se sa celokupnim timom Napolija nakon osvajanja, a na terenu je takođe bio i tragičar meča, doskorašnji Zvezdin igrač, Šabaz Nejpir.

Izazovni izgled sa golim stomakom


Ono što je posebno privuklo pažnju jeste njen izgled - Dileta je izašla u nešto izazovnijem izdanju sa golim stomakom. Ovaj hrabar modni izbor je naišao na oštre reakcije, ali je istovremeno pokazao samopouzdanje i ponos nakon što je samo nekoliko meseci posle porođaja dovela svoju figuru do savršenstva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading