HAOS U PODGORICI! Navijači GAĐALI košarkaše Zvezde! PREKINUT MEČ! (VIDEO)

Autor:

Sport

05.02.2024

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemile scene u Podgorici.

HAOS U PODGORICI! Navijači GAĐALI košarkaše Zvezde! PREKINUT MEČ! (VIDEO)

Foto: ABA liga/Budućnost VOLI/Filip Roganović

Košarkaši Crvene zvezde na pragu su poraza od Budućnosti na gostovanju u okviru 19. kola AdmiralBet ABA lige. 

Ipak, ni ovaj susret nije mogao da prođe bez incidenata. Naime, u jednom trenutnku su "varvari" odlučili da ne iskažu svoje nezadovoljstvo suđenjem ubacivanjem predmeta na teren u pravcu košarkaša Crvene zvezde.

 

 

Kada je desio incident, utakmica je na kratko zaustavljena, a odmah po smirivanju tribine, sve je krenulo normalnim tokom. Velika i ubedljiva razlika je u Morači sada, tako da trenutno domaća publika nema razloga za nezadovoljstvo. Čak se stiče utisak da je Zvezda više puta bila oštećena odlukama arbitara na ovom susretu. 

Posle poraza klub sa Malog Kalemegdana ostaće prvi na tabeli AdmiralBet ABA lige. Ovo će im biti tek treći poraz. Njiv večerašnji protivnik je trenutno četvrtoplasiran, a na kratko će preskočiti Partizan, dok crno-beli ne završe svoj susret protiv Splita koji počinje od 19.00 časova. 

Nadamo se da više neće dolaziti do nemira u Podgorici, s obzirom da je hala Budućnosti u više navrata umela da predstavlja mesto na koje srpski klubovi nisu najpoželjniji gosti. 

Sledeći susret Zvezde je protiv Žalgirisa u Evroligi, a posle ovog meča sleduje joj takmičenje na Kupu Radivoja Koraća u Nišu od 14. do 17. februara. 

 

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading