DELIJE ČUPAJU KOSU S GLAVE: Katastrofalna vest za Crvenu zvezdu!

Autor: P. Z.

Sport

04.02.2024

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampion Srbije u ponedeljak gostuje Budućnosti u Podgorici, a posle najnovijih vest je svima jasno da će mu biti još teže.

DELIJE ČUPAJU KOSU S GLAVE: Katastrofalna vest za Crvenu zvezdu!

Foto: Starsport

Delije

Košarkaši Crvene zvezde u ponedeljak od 17 časova u Morači gostuju ekipi Budućnosti u meču 19. kola AdmiralBet ABA lige.

Loša vest za crveno-bele je ta što će Podgoričani u tu utakmicu ući značajno pojačani u odnosu na prethodni deo sezone.

Naime, najveće pojačanje Budućnosti prošlog leta bio je Amerikanac Alerik Frimen, koji se povredio još tokom priprema i od tada je bio van terena.

Sjajni bek je pre nekoliko dana debitovao za Crnogorce u meču Evrokupa protiv Trenta, a sada će po prvi put zaigrati i u regionalnoj ligi.

Odlično se osećam. Veoma sam srećan što sam se vratio, što opet igram košarku. Srećan sam i što mogu da pomognem timu. Mojim nogama je možda potrebno vreme da uhvate ritam, ali osećaj je bio dobar - rekao je Frimen, a preneo klupski sajt Budućnosti.

Nastavio je u istom ritmu.

Bilo je teško gledati košarku uopšte, kad znate da vam je potrebno dosta vremena da se vratite. Nisam mogao da pomognem momcima, a bilo mi je teško zbog svega što se dešavalo, jer sam želeo da budem tu. Srećan sam što sam sada ovde i nadam se da ću imati pravi kraj sezone.

Na kraju je pozvao navijače da u što većem broju dođu u Moraču.

Crvena zvezda je jak tim, igra na visokom nivou. Očekujem da ćemo dobiti veliku energiju sa tribina, nadam se da će navijači napuniti dvoranu do vrha. Biće to utakmica visokog ritma, fizički zahtevna protiv veoma dobrih igrača, ali i mi smo takvi i uzbuđeno dočekujemo meč - podvukao je Frimen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading