POTPUNI HAOS U TURSKOJ! Crnogorski trener se SUKOBIO sa SVOJIM navijačem, SMEJAO se na pitanje o otkazu, pa "POPIO PEDALU"!

Autor:

Sport

31.01.2024

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neslavan kraj saradnje.

POTPUNI HAOS U TURSKOJ! Crnogorski trener se SUKOBIO sa SVOJIM navijačem, SMEJAO se na pitanje o otkazu, pa "POPIO PEDALU"!

Foto: Starsport/Xinhua News Agency

Crnogorski košarkaški stručnjak Zvezdan Mitrović nije više trener Galatasaraja.

Turski klub mu je uručio otkaz nakon još jednog poraza u FIBA Ligi šampiona, a kap koja je prelila čašu desila se nakon utakmice sa Dižonom (93:96) i sukoba u koji je Mitrović ušao sa navijačima, javlja "Telegraf".

Pristalice Galatasaraja vređali su Mitrovića pri izlasku sa parketa, ali im on nije prećutao, pa je čak želeo i fizički da se obračuna sa neistomišljenicima. Morali su da ga drže da se ne bi potukao sa navijačima

Svoju nervozu pokazao je i na konferenciji za medije nakon meča, gde je prilično neprijatnim tonom odbrusio novinarima na pitanje da li razmišlja o podnošenju ostavke.

Ne vidim razlog za ostavku, ne znam zašto ste me to pitali. Veoma interesantno. Prvi put vidim da neko postavlja takvo pitanje na konferenciji za štampu - rekao je Mitrović.

Ostavku nije podneo, ali je ostao trener Galate samo preko noći, pošto je klub odlučio da prekine saradnju.

Mitrović je kroz karijeru vodio Budućnost, Monako i ukrajinski Kimik u dva navrata, Krivbas, Budiveljnik, Azovmaš, Asvel, a radio je i kao pomoćnik i glavni šef stručnog štaba reprezentacije Crne Gore. Trener Galatasaraja postao je 11. maja prošle godine, a sada se na ne toliko prijatan način oprostio od istanbulskog kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading