PARTIZAN OBJAVIO NAJEMOTIVNIJU FOTKU NA OPROŠTAJU OD MILOJEVIĆA! Reči ne trebaju, njihov ZAGRLJAJ sve GOVORI! (FOTO)

Autor:

Sport

22.01.2024

23:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli pred 23.021 grobara uputili poslednji pozdrav klupskoj legendi Dejanu Milojeviću.

PARTIZAN OBJAVIO NAJEMOTIVNIJU FOTKU NA OPROŠTAJU OD MILOJEVIĆA! Reči ne trebaju, njihov ZAGRLJAJ sve GOVORI! (FOTO)

Foto: Starsport

Dejan Milojević

Rekord, suze i bol! U te tri reči staju dešavanja sa večerašnjeg meča između Partizana i Mege, koji je odigran u senci oproštaja od Dejana Milojevića.

Srpski trener i legendarni as kluba iz Humske preminu je u sredu, u 47. godini, od posledica srčanog udara, a veliki broj njegovih poštovalaca, bivših saigrača, trenera, prijatelja, došao je u Arenu kako bi uputio poslednji pozdrav popularnom "Miloju".

Čak 23.021 navijač došao je u novobeogradsku dvoranu i postavio rekord po posećenosti na nekoj utakmici AdmiralBet ABA lige.

Sve je u najvećoj dvorani na Balkanu u ponedeljak uveče pucalo od emocija… Nekolicina onih koji su sa Milojevićem u nekom trenutku svojih karijera delili svlačionicu, iz prvih redova Arene nisu ni pokušavali da sakriju suze kada je na video bimu krenuo kratki film kao omaž velikom asu, ali jedna scena se posebno izdvojila na parketu novobeogradske dvorane.

 

 

Partizan je taj detalj posebno i istakao i nema sumnje da će kod mnogih izazvati osećaj najtužnije fotografije od svih tužnih koje su večeras urađene u Areni. Ostaće zagrljaj Novice Veličkovića i rođenog brata Dejana Milojevića negde oko centra Partizanovog doma, kao večni podsetnik na to koliko je bio voljen.

Deki je tokom karijere osvojio zlatnu medalju sa selekcijom Srbije na Evropskom prvenstvu, dok je u timu Partizana podigao dva šampionska pehara u regionalnom takmičenju.

Te sezone 2002/20023. proglašen je dva puta uzastopno za MVP AdmiralBet ABA lige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading