STIV KER OBUKAO MAJICU S NATPISOM "BRATE"! Trener Golden Stejta gledao meč Partizana i Mege, pa PROKOMENTARISAO oproštaj Arene od Milojevića!

Autor:

Sport

22.01.2024

23:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni as preminuo u 47. godini od posledica srčanog udara.

STIV KER OBUKAO MAJICU S NATPISOM "BRATE"! Trener Golden Stejta gledao meč Partizana i Mege, pa PROKOMENTARISAO oproštaj Arene od Milojevića!

Foto: Printscreen/Twitter

Stiv Ker, prvi trener Golden Stejt Voriorsa otkrio je da je ceo tim gledao utakmicu Partizana i Mege, gde su se navijači, bivši saigrači i drugovi oprostili od Dejana Milojevića.

Američki stručnjak je pred novinare izašao u specijalnoj majici sa natpisom na latiničnom jeziku “Brate”, posvećenoj preminulom asistentu.

Rekordnih 23.021 duša u Areni odalo je počast velikom igraču, a kasnije i treneru uz skandiranje i bakljadu u navijačkom kopu.

- Srceparajuće. Razarajuće. Ovo je najteža stvar u kojoj sam učestvovao u NBA ligi. Teško je opisati ovu našu nedelju. Izgubili smo nekoga tako nama bliskog. I važnije od toga, najteže je videti kako njegova porodica pati. Ova poslednja sedmica, poslednjih pet dana, bili su prožeti šokom, emocijama, velikim izlivima ljubavi… - rekao je Ker i nastavio:

- Ne znam da li ste videli događaj u Srbiji, igrala su dva tima u kojima je on bio, Mega, koju je trenirao, i Partizan, tim u kojem je bio zvezda. Ne znam da sam nekad video takvu posvetu pre utakmice. Gledali smo to kao tim. Stekli smo bolji sliku o tome šta je Dejan značio svojim zemljacima. Naravno, mnogo je značio i nama, Nataši, Maši i Nikoli… Ovo je bilo razarajuće za nas - nije krio emocije Stiv Ker.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading