AVRAMOVIĆ O MILOJEVIĆU! Znamo koliko je bio FANTASTIČAN čovek! Aplauz koji je trajao večnost! (VIDEO)

Autor:

Sport

22.01.2024

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Partizana vratio se na parket posle duge pauze.

AVRAMOVIĆ O MILOJEVIĆU! Znamo koliko je bio FANTASTIČAN čovek! Aplauz koji je trajao večnost! (VIDEO)

Foto: Starsport

Partizan je deklasirao Megu u meču koji je obeležio poslednji oproštaj od Dejana Milojevića.

Legendarni srpski košarkaš preminuo je u sredu, u 47. godini, a na tribinama Arene našlo se rekordnih 23.021 gledalac, koji je došao da oda počast večitom ljubimcu grobara.

Posle utakmice i pobede svoje viđenje iste izneo je i reprezentativac Srbije Aleksa Avramović, koji se posle duge pauze zbog povrede ponovo našao na parketu.

- Dobra utakmica stvarno, već sam rekao, koliko nas je zadužio Dejan. Imao sam priliku da sarađujem sa njim, svi znamo koliko je bio fantastičan čovek. Svaka čast navijačima na izvanrednoj atmosferi. Prepuna je bila Arena i ispratila ga u najbolji mogući način. Aplauz koji je trajao večnost... Utakmica je bila u drugom planu. Saučešće porodici i svima koji su ga poznavali, bili uz njega čitavu košarkašku i trenersku karijeru - rekao je Avramović.

Prokomentarisao je Aleksa i sam meč.

- Utakmicu smo igrali ozbiljno, pobedili Megu i napravili dobru uvertiru pred Žalgiris.

Posle oporavka Aleksa je ponovo na parketu.

- Najzahvalniji sam doktorima i fiziotarapeutima, koji su pratili moje stanje i pomogli mi. Hvala im neizmerno. Trudili smo se da se vratim što pre, ovo je najbrže moguće, nije bila naivna povreda - istakao je Aleksa Avramović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading