NIJE LAKO GLEDATI GA KAKO IGRA SA TUGOM U SRCU: Trener Denvera PRIZNAO da je BIO UZ JOKIĆA DANIMA nakon smrti MILOJEVIĆA!

Autor:

Sport

20.01.2024

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokazao je da je mentalna "gromada".

NIJE LAKO GLEDATI GA KAKO IGRA SA TUGOM U SRCU: Trener Denvera PRIZNAO da je BIO UZ JOKIĆA DANIMA nakon smrti MILOJEVIĆA!

Foto: Starsport

Košarkaši Denver Nagetsa slavili su na gostujućem terenu u meču sa ekipom Boston Seltiksa rezultatom 100:102 i tako naneli Bostonu prvi poraz kući ove sezone. Nagetsi su im tako prekinuli niz od 27 pobeda na domaćem terenu, ako računamo i prošlu sezonu. 

Nikola Jokić je imao 34 poena, 12 skokova i devet asistencija. Pomogao mu je Džamal Mari sa 35 poena. 

Ipak, centru iz Sombora nije bilo nimalo lako tokom ovog meča, što je otkrio trener Denvera na konferenciji posle utakmice.

Priznao je Majk Meloun da je Srbinu danima bilo teško zbog smrti Dejana Milojevića, ali ipak je skupio snagu da pruži izvrsnu partiju.

Kao što sam rekao ekipi posle meča, ne mogu da budem ponosniji na Nikolu što je odigrao takav meč posle tragične smrti Dekija. Ali on je takav, zato sam ponosan na njega - rekao je Meloun.

 

 

Strateg tima iz Kolorada je zatim pričao o tome kako je motivisao svog najboljeg igrača.

Poslednjih nekoliko dana samo sam ga podržavao, tešio, grlio. Izgubio je  nekog kog voliš i ko mu je mnogo značio, neko ko mu je bio trener i mentor. I rekao sam, idi, odaj mu počast. Znate šta mislim? I Nikola je izašao, odao počast u sećanju na Dejana i njegiov legat, odigravši na visokom nivou. Nije to lako uraditi teška srca, ali Nikola je posebna osoba, očigledno i bilo je neverovatno gledati ga kako igra sa tom tugom u srcu. Taj nivo igre, kada se zna sa kim smo igrali, i kada se sve sabere...Zato je Nikola najbolji košarkaš na svetu - podvukao je Meloun.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading