LAKO JE: Jović puca od samopouzdanja posle sjajne partije protiv Hjustona!

Autor: P. Z.

Sport

09.01.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac uživa u igri sa superzvezdama Majamija.

LAKO JE: Jović puca od samopouzdanja posle sjajne partije protiv Hjustona!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jović

Košarkaši Majami Hita pobedili su Hjuston Roketse u noći između ponedeljka i utorka, a u startnoj petorci se našao reprezentativac Srbije Nikola Jović.

Mladi as Majamija je meč završio sa šest poena, osam skokova, šest asistencija, dve ukradene lopte i dve blokade. Jedina stvar koja mu nije totalno išla od ruke bio je šut, pošto je za tri šutirao 1/5, za dva 1/4, a sa linije za slobodna bacanja takođe skromnih 1/4.

- Osećam se odlično. Posebno, jer smo pobedili. Igrao sam poslednjih 4-5 mečeva, a pobedili smo jedan. Ono što me najviše zanima jeste pobeđivanje, želim da napredujem. Pravim neke "jefitne" faulove, puštam ih nekad da pogode, ali napredujem iz dana u dan i to je ono najbitnije - rekao je Jović posle meča.

Potom je govorio o odnosu sa starijim i iskusnijim saigračima.

Džimi Batler, Kajl Lauri, Bem Adebajo, Tajler Hiro i svi ostali momci veruju u mene. Nije bilo dobro šutersko veče, ali jeste ostalo. Oni su pronalazili mene, ja sam pronalazio njih, i to je to.

Nastavio je da priča u superlativu o njima.

- Lako je igrati sa ovim momcima, kao što su Tajler, Bem, Džimi... Svaki put kada sam na terenu znam da će neko od nih biti otvoren i prići, da ću moći da im dodam loptu. Lako je igrati sa njima i zaista sam srećan. Želim da napredujem i napravim razliku - podvukao je Jović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading