OGROMAN UDARAC ZA PARTIZAN: Protiv Asvela BEZ Zeka Ledeja!

Autor:

Sport

02.01.2024

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loše vesti za crno-bele..

OGROMAN UDARAC ZA PARTIZAN: Protiv Asvela BEZ Zeka Ledeja!

Foto: Euroleague.net

Košarkaši Partizana dočekuju Asvel u Štark areni od 20.45 časova u okviru 18. kola Evrolige.

Glavobolja za trenera Željka Obradovića potvrđena je, jer će u prvu evroligašku utakmicu u 2024. godini morati bez jednog od najboljih igrača Zeka Ledeja.

Povredio je Ledej kuk na utakmici protiv Mornara u okviru AdmiralBet ABA lige, a iako je bio neizvestan za ovaj duel, ipak neće moći da pomogne svojim saigračima.

Crno-beli će biti oslabljeni i neigranjem ranije povređenih Alekse Avramovića i Alena Smailagića.

Republika

Foto: Starsport

Zek Ledej i Džejms Naneli

 

Posao ispod koša moraće da obave Bruno Kaboklo, Frenik Kaminski i Blaša Koprivica, a i na Tristanu Vukčeviću je da proba da učini da se odsustvo Zeka ne oseti.

Asvel se nalazi na poslednjem mestu Evrolige sa skorom 2-15, dok Partizan deli osmu poziciju sa Olimpijakosom, Valensijom i Baskonijom uz skor 9-8.

Ovo će biti prilika da crno-beli prekinu niz od dva poraza u najboljem košarkaškom takmičenju u Evropi, nakon poraza na gostovanju Real Madridu i neuspeha protiv Virtusa u Beogradu.

Ova utakmica biće i prilika za grobare da pozdrave bivšeg kapitena Žofrija Lovernja, kao i nekadašnjeg ljubimca Borisa Daloa.

Izabranici Đanmarka Poceka želeće da pokažu da im skor nije u skladu sa kvalitetom tima, tako da nas očekuje izuzetno zanimljiva utakmica.

Ostaje da se vidi da li će oslabljeni Partizan uspeti da opravda ulogu favorita.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading