BRUTALNA PARTIJA DONELA PRIZNANJE: Serž Ibaka MVP Evrolige!

Autor:

Sport

02.12.2023

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajni krilni centar bio je najbolji u ovom kolu.

BRUTALNA PARTIJA DONELA PRIZNANJE: Serž Ibaka MVP Evrolige!

Foto: printscreen twitter

Košarkaš Bajerna iz Minhena Serž Ibaka proglašen je za najkorisnijeg igrača (MVP) 11. kola Evrolige.

Bajern je na domaćem terenu slavio protiv Virtusa iz Bolonje sa 90:76, a upravo je Ibaka bio jedan od najzaslužnijih što je nemački tim upisao treću pobedu u poslednje četiri utakmice.

Ibaka je meč završio sa 24 poena, 13 skokova i dve blokade, što mu je donelo indeks korisnosti 34 i prvu MVP nagradu kola u karijeri.

 

 

Centra Bajerna u ovoj rundi takmičenja slede Fakundo Kampaco iz Real Madrida i Edgaras Ulanovas iz Žalgirisa koji su sakupili po 32 indeksa poena.

U porazu Reala od Fenerbahčea posle produžetka (100:99), Kampaco je postigao 33 poena, uz sedam asistencija, dva skoka i dve ukradene lopte. Ulanovas je upisao 20 poena, šest skokova i pet asistencija u pobedi Žalgirisa protiv Milana (83:70).

Košarkaš Barselone Nikolas Laprovitola je četvrti po učinku sa indeksom 31, pošto je u pobedi svog tima protiv Asvela (101:92) ubacio 28 poena, uz osam trojki, a takođe je upisao i devet asistencija.

Listu najboljih igrača ovog kola zaokružuje košarkaš Fenerbahčea Marko Gudurić, koji je upisao 21 poen, sedam skokova, pet asistencija i tri ukradene lopte u pobedi svog tima protiv Reala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading