POJAČANJE ZA SAŠU OBRADOVIĆA: Srbin NOVI ČLAN Monaka!

Autor:

Sport

14.11.2023

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Važna akvizicija pred nastavak sezone.

POJAČANJE ZA SAŠU OBRADOVIĆA: Srbin NOVI ČLAN Monaka!

Foto: Starsport

Saša Obradović

Srpski košarkaši trener Uroš Dragićević biće pomoćnik Saše Obradovića u Monaku.

Obradovićev stručni štab tako će biti bogatiji za još jednog stručnjaka iz Srbije koji je karijeru počeo u OKK Beogradu, a posle toga radio je u Španiji, ali individualno sa mnogim košarkašima.

 

 

- Kada se pojavila prilika da budem deo Monaka, bio sam veoma ubuđen i srećan. U pitanju je klub koji najviše napreduje svake godine, koji ima velika očekivanja. Zahvalan sam što ću biti deo stručnog štaba Saše Obradovića i što ću raditi sa svim ovim momcima. Učiniću sve da pomognem Saši, zajedno sa Mirkom Ocokoljićem, Sergijem Gladirom i Manuom Markoišvilijem. To je veliki izazov. U Monaku se sve radi da bismo bili konkurentni, u domaćem prvenstvu, Kupu ili Evroligi. Ambicije da se uvek pobeđuje. Osećam se blagosloveno što sam deo ovog projekta - rekao je Dragićević.

Monako je u seriji pobeda u Evroligi, a priliku za nastavak perfektne serije nakon dva uvodna poraza imaće protiv Anadolu Efesa u utorak od 19.00 u Kneževini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading