DOBRO PAMTE SVE: Obradović i Smailagić podsetili na trojku Nanelija u Splitu

Autor:

Sport

04.11.2023

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan gostuje sutra u "Gripama" u AdmiralBet ABA ligi.

DOBRO PAMTE SVE: Obradović i Smailagić podsetili na trojku Nanelija u Splitu

Foto: Starsport

Starsport

Košarkaši Partizana poraženi su u petak uveče od Baskonije u šestom kolu Evrolige sa 84:83, ali vremena za odmor nema. Crno-beli su direktno otputovali u Split gde će sutra (17.00) odmeriti snage sa istoimenim klubom u šestom kolu AdmiralBet ABA lige.

Prethodno gostovanje u "Gripama" rešio je Džejms Naneli trojkom uz zvuk sirene i doneo "parnom valjku" važnu pobedu kojom su praktično sačuvali prvo mesto pred plej-ofu a samim tim i prednost domaćeg terena koja se ispostavila kao presudna u borbi za titulu sa Crvenom zvezdom Meridianbet. Imajući to u vidu i činjenicu da nisu predahnuli posle Španije, Željko Obradović je veoma oprezan.

 

 

- Jutros smo rano iz Španije stigli u Split gde smo se odmah okrenuli odmoru i pripremi za utakmicu protiv tima koji poštujemo, sećajući se utakmice iz prošle sezone koju smo dobili u neverovatnoj završnici. Samo maksimalna koncentracija tokom čitave utakmice i igra na visokom nivou kada je u pitanju energija će nam doneti željeni rezultat - rekao je Obradović.

Centar Partizana, Alen Smailagić zna da Split ume da bude nezgodan kada igra kod kuće. I on se takođe prisetio prošlosezonskog duela.

Foto: Starsport

 

- Prošla sezona se praktično okrenula u našu korist u tom kolu kada smo trojkom Nanelija u poslednjoj sekundi došli do pobede protiv njih. Imaju kvalitet, svesni su da će biti svežiji od nas, ali je na nama da tu svežinu nadoknadimo tako što ćemo igrati sa većim motivom. Posle poraza od Mege, nama svaka utakmica u AdmiralBet ABA ligi praktično određuje sudbinu i tako moramo da pristupamo tim mečevima - istakao je Smailagić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading