SRBOMRZAC NASTAVLJA DA PRAVI HAOS! Ataman je u OVOME rekorder! Iza njega je bivši trener Partizana! (VIDEO)

Autor:

Sport

21.10.2023

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Turski stručnjak i u četvrtom kolu Evrolige napravio incident.

SRBOMRZAC NASTAVLJA DA PRAVI HAOS! Ataman je u OVOME rekorder! Iza njega je bivši trener Partizana! (VIDEO)

Foto: printscreen/Twitter

Trener Panatinaikosa Ergin Ataman ne prestaje da izaziva haose na evroligaškim utakmicama.

U svakom od mečeva, protiv Olimpijakosa, Bajerna iz Minhena i Fenerbahčea, turski stručnjak je imao raspravu sa sudijama, a sada je ponovo izbio u centar pažnje i po završetku duela PAO protiv Makabija, koji je završen pobedom Izraelaca u produžetku.

Naime, Ataman je žestoko protestovao u trećoj četvrtini, tražio od sudija nesportsku za rivala - pošto mu nije ispunjena želja, nastavio je da pravi haos i dobio drugu tehničku, odnosno, direktno isključenje!

Posle isključenja je grčki tim imao odgovor, nadoknadio minus, vodio sa 72:70 u poslednjim sekundama, ali je Džoš Nibo doneo produžetak Makabiju, posle kog je izraelska ekipa slavila. Sada se pojavio i jedan podatak u vezi broja isključenja u istoriji Evrolige. Ergin Ataman ih ima najviše - čak sedam.

Košarkaški analitičar Darijus Garolis objavio je spisak na kom je Turčin ubedljivo na vrhu. Iza njega su Jorgos Barcokas i Andrea Trinkijeri sa po četiri isključenja, Šarunas Jasikevičijus i Oded Kataš imaju po dva.

Bez Atamana na klupi, vođenje tima preuzeo je njegov pomoćnik Hristos Serelis, ali on nije pričao o toj situaciji.

- Promašili smo dva penala u poslednjem minutu, napravili smo faul u napadu, dozvolili ključni skok. Bili smo agresivni u drugom poluvremenu, ali sami smo krivi za poraz. Naša užasna odbrana u drugoj četvrtini dopustila je Makabiju da stekne 15 poena prednosti - poručio je Serelis.

Posle četiri kola PAO je na skoru 1-3 i u narednom kolu dočekuje Baskoniju, pa onda ima dva gostovanja: Barseloni i Albi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading