NEJPIR ODLEPIO ZBOG NOVAKA: Košarkaš crveno-belih otkrio da ga Đoković inspiriše

Autor:

Sport

06.10.2023

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki sam Đokovićev navijač! Drago mi je što voli košarku, rekao je Amerikanac pa zatrpao koš Asvela sa 21 poenom.

NEJPIR ODLEPIO ZBOG NOVAKA: Košarkaš crveno-belih otkrio da ga Đoković inspiriše

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet deklasirali su Asvel sa 94:73 u prvom meču ove sezone u Evroligi. Među brojim novajlijama navijačima crveno-belih se u ispunjenoj beogradskoj Areni predstavio i Šabaz Nejpir koji je meč završio kao najefikasniji sa 21 poenom.

Foto: Starsport

Šabaz Nejpir

Amerikanac je bio oduševljen što je meč odigran pre više od 18.000 navijača koji su napravili spektakularnu atmosferu, ali mu je za oko ipak zapao samo jedan. U našoj najvećoj dvorani bio je i Novak Đoković, najbolji teniser sveta, što je Nejpira posebno oduševilo i očigledno ga motivisalo.

- Video sam ga Đokovića. Veliki sam njegov navijač. Dali su mu aplauz na početku. Drago mi je što voli košarku. Kada su navijači toliko uživljeni, mi isto tako pogađamo šuteve. Nadamo se da će biti ovako cele sezone. Radimo najbolje što možemo - rekao je Nejpir posle meča i nedvosmisleno potvrdio da je razbio Asvel jer je bio inspirisan da "pokida" pred Novakom.

Foto: Starsport

Novak u Areni

Međutim, Amerikanac je otkrio da je bio inspirisan i navijanjem svih 18.000 delija jer tako nešto nije doživeo, a igrao je širom hala po NBA ligi.

-  Mislim da mnogo dolazi od navijača. Oni su bili uzbuđeni, mi smo bili uzbuđeni jer je prva utakmica... Šutevi onda ulaze. Nadam se da će tako biti cele sezone, ali obično ne ide tako. Prvi put igram u Beogradu, u Srbiji... Bio sam zapanjen od prvog minuta. Nisam mogao da verujem... Nikada nisam igrao ovde, želeo sam samo da pokupim što više emocija, uživao sam što sam bio deo svega ovoga... Igrao sam koledž košarku za titule, pred 100.000 navijača, ali drugačije je kada imaš navijače koji su toliko u utakmici kao što su naši - naglasio je Nejpir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading