GLAVOBOLJA ZA DUŠKA IVANOVIĆA: Crvena zvezda Meridianbet ostala bez dva glavna igrača!

Autor:

Sport

21.09.2023

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki udarac za tim sa Malog Kalemegdana.

GLAVOBOLJA ZA DUŠKA IVANOVIĆA: Crvena zvezda Meridianbet ostala bez dva glavna igrača!

Foto: Starsport

Trener Crvene zvezde Meridianbet Duško Ivanović

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet otputovali su na Kipar gde će u petak i subotu odigrati mečeve sa Makabijem i Žalgirisom, ali za crveno-bele zbog lakših povreda na ovom turniru neće igrati Miloš Teodosić i Šabaz Nejpir, saopšteno je iz redova šampiona Srbije.

Crvena zvezda Meridianbet će u petak od 18 sati igrati sa Makabijem, a u subotu od 15.45 časova sa Žalgirisom. Ova dva meča biće poslednje provere crveno-belih pred start nove sezone.

Izabranici Duška Ivanovića putuju na ovaj turnir bez lakše povređenih Nejpira i Teodosića, koji će biti spremni za početak sezone, ali jači za Majka Tobija i Dejana Davidovca, koji su se u ponedeljak priključili timu nakon kraćeg odmora zbog obaveza sa nacionalnim timovima, saopšteno je iz Crvene zvezde.

Košarkaš Crvene zvezde Meridianbet Rokas Gedraitis izjavio je da će mečevi na Kipru poslužiti crveno-belima kao dobra priprema za novu sezonu.

- Pre svega očekujem veliku borbu i jake utakmice na Kipru, na drugom mestu, to je dobra priprema za sezonu, posebno za nas 'novajlije' da se upoznamo na terenu i uigramo. U svakom smislu, ovakav turnir je jako dobra stvar za ekipu. Optimistični smo. Za sada sve izgleda dobro, naravno potrebno je vreme, jer su neki igrači došli ranije, neki se priključili kasnije, ali imamo dovoljno vremena do početka sezone da se pripremimo i ovakve provere nam pomažu u tome - rekao je Gedraitis za zvanični sajt kluba.

Crvena zvezda Meridianbet će u Beograd vraća u nedelju. Crveno-beli će u prvom kolu  AdmiralBet ABA lige 30. septembra gostovati ekipi Igokee.

Crvena zvezda Meridianbet će 5. oktobra u prvom kolu Evrolige na svom terenu dočekati Asvel od 19 sati u Štark areni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading