NAJBITNIJA NEDELJA U ISTORIJI SRPSKOG SPORTA: Košarkaši jure zlato, Novak 24. gren slem, igraju i fudbaleri i odbojkaši - evo gde sve to možete pratiti!

Autor:

Sport

10.09.2023

08:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema sumnje da će danas čitava Srbija biti uz male ekrane.

NAJBITNIJA NEDELJA U ISTORIJI SRPSKOG SPORTA: Košarkaši jure zlato, Novak 24. gren slem, igraju i fudbaleri i odbojkaši - evo gde sve to možete pratiti!

Foto: Tanjug/AP

Nedelja, 10. septembar, verovatno najbitniji sportski dan, makar u novijoj istori naše države. 

Košarkaši Srbije prvi izlaze na teren, igraju finale Svetskog prvenstva u Manili, za njima će na teren odbojkaši, koji će igrati osminu finala Evropskog prvenstva protiv Češke, posle će igrati i fudbaleri u Litvaniji, u okviru kvalifikacija za prvenstvo Starog kontitenta, a za kraj poslastica u finalu US opena, u kom će se sastati Novak Đoković i Danil Medvedev.

Prvo će "orlovi" odigrati istorijski meč, a finale Svetskog prvenstva u Manili počinje u 14:40, a prenos možete pratiti na Sport klubu 1, kao i na Radio televiziji Srbije, takođe na Prvom programu.

Foto: FIBA

Reprezentativci Srbije

Zatim će svoj meč osmine finala igrati odbojkaši Srbije, koji će od 18 časova na teren, a meč protiv Češke takođe možete pratiti na Radio televiziji Srbije, kao i na kanalima Arene sport.

Sledeći duel igraju fudbaleri, koji u Kaunasu, od 20:45, igraju peti meč u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, a pokušaće da se izvuku za poraz koji su doživeli nedavno u Beogradu (2:1) od selekcije Mađarske. Meč iz Litvanije možete gledati na RTS-u 1, kao i na Arena sport premium 1.

Foto: fss.rs

Fudbaleri u Kaunasu

Za kraj, Novak Đoković će imati priliku da stigne do 24. gren slema, a rival će mu biti Danil Medvedev od 22 časa, a taj duel možete gledati na Eurosportu 1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading