MOLIĆU SE ZA BORIŠU: Oglasio se i Simanićev krvnik koji ga je poslao u bolnicu

Autor:

Sport

31.08.2023

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuo sam da je završio u bolnici, nadam se da će se brzo oporaviti, kazao je Sudanac Nuni Omot.

MOLIĆU SE ZA BORIŠU: Oglasio se i Simanićev krvnik koji ga je poslao u bolnicu

Foto: www.profimedia.rs

Boriša Simanić proživljava golgotu na Svetskom prvenstvu. Košarkaš Srbije dobio je udarac u bubreg od strane igrača Južnog Sudana Nunija Omota u meču trećeg kola B grupe Mundobasketa zbog čega je završio u bolnici i hitno je operisan.

 

 

Podršku Boriši dali su svi reprezentativci Srbije i selektor Svetislav Pešić obećanjem da će sutrašnji meč protiv Italije igrati za njega. Da se nadaju najboljem potvrdio je i Borišin otac Dragan, a sada se oglasio i njegov krvnik. Sudanac je uputio izvinjenje i reči podrške našem košarkašu.

Foto: www.profimedia.rs

Nuni Omot

- Čuo sam da je Simanić završio u bolnici. Izvinjavam mu se, nisam imao nameru da napravim nikakav prljav potez. Nadam se da će se brzo oporaviti, moliću se za njega, bićeš u mojim molitvama. Nisam prljav igrač, nikada nisam bio, iz dubine srca mu se iskreno izvinjavam - rekao je Nuni Omot u Manili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading