MUNDOBASKET - TVOJA ŠANSA DA ZAKUCAŠ POBEDU: Pogodi najveću kvotu i osvoji vredne nagrade!

Autor:

Sport

25.08.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isprati Svetsko prvenstvo u Meridianu!

MUNDOBASKET - TVOJA ŠANSA DA ZAKUCAŠ POBEDU: Pogodi najveću kvotu i osvoji vredne nagrade!

Foto: Promo

Čekanju je kraj – Svetsko prvenstvo u košarci, 19. po redu, je startovalo, što znači da ćemo u Japanu, Indoneziji i na Filipinima gledati pravi košarkaški spektakl!

 

Od danas, pa sve do 10. septembra čitav svet će moći da uživa u košarkaškim mečevima, u kojima će se čak 32 reprezentacije boriti za medalje, kao i za vize za Olimpijske igre koje će se naredne godine održati u Parizu.

 

Ipak, zlatnim medaljama okitiće se samo 12 igrača, a MVP titula pripada samo jednom! Luka Dončić, Bogdan Bogdanović, Nikola Vučević, Rudi Gober, Denis Šreder ili neko drugi – ostaje da vidimo, ali ono što je sigurno jeste da BAŠ TI MOŽEŠ POSTATI MVP KLAĐENJA!

 

Sportska kladionica Meridian ti donosi idealnu priliku da pogodiš najveću kvotu i ZAKUCAŠ POBEDU! Pravila su laka – kladi se na Svetsko prvenstvo u košarci i osvoji sjajne nagrade!

 

Naime, Meridian za Mundobasket donosi široku ponudu za klađenje, vrhunske bonuse i neverovatne robne nagrade! Ako još uvek nemaš nalog u najboljoj kladionici u regionu – pravo je vreme da ga kreiraš i verifikuješ upravo OVDE, jer te nakon toga čeka fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE od 4.000 RSD i to POTPUNO BESPLATNO!

REGISTRUJ SE – PREUZMI 4.000 RSD POTPUNO BESPLATNO!

 

Koji je tvoj naredni korak?

 

Odigraj tiket koji sadrži makar jedan meč sa Mundobasketa, pogodi najveću kvotu i – nagrade su tvoje!

 

Tiket treba da ispunjava samo četiri uslova: da sadrži utakmicu Svetskog prvenstva, da  bude uplaćen i rezultatovan istog dana, minimalna uplata je 100 RSD, a minimalna kvota po paru 1.35. Nikad lakše, zar ne?

 

Šta sve možeš da osvojiš?

 

Najboljeg kladioničara čeka fantastičan iPhone 14PRO + poklon iznenađenja, drugoplasiranom će pripasti magični Sony PS5 i još jedan poklon iznenađenja, dok će preostalih 18 najboljih igrača biti nagrađeno sa mnogo bonusa za klađenje!

 

Promocija važi sve do 10. septembra, odnosno do kraja Mundobasketa, a pobednici će biti proglašeni dan kasnije.

 

Priključi se Meridianu i ZAKUCAJ POBEDU!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Miha

25.08.2023 14:37

Za sva velika takmičenja Meridian uvek ima neku vrhunsku akciju gde se mogu osvojiti fantastični pokloni

Srki

25.08.2023 20:00

Mislio sam da će biti nešto u vezi sa Mundobasketom ali ovo je najprijatnije iznenađenje