SPEKTAKL NA STARTU! NBA objavila RASPORED novog takmičenja! Jokić odmah UDARA na Dončića!

Autor:

Sport

16.08.2023

07:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najjača košarkaška na svetu kreće u novom formatu.

SPEKTAKL NA STARTU! NBA objavila RASPORED novog takmičenja! Jokić odmah UDARA na Dončića!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić i Luka Dončić na Ol-star meču

Rukovodstvo NBA lige objavilo je raspored mečeva grupne faze novog takmičenja, NBA Kupa, koji počinje krajem tekuće godine!

Grupna faza startuje 3. novembra i igraće se do 28. Potom slede četvrtfinala 4. i 5. decembra, onda polufinala i finale 7. i 9. decembra u Las Vegasu.

Svih 30 timova NBA lige podeljeno je u šest grupa po pet ekipa, ali rezultati neće uticati na regularni deo sezone, a ono što svakako mnoge interesuje jeste to s kim će šampion Denver igrati.

 

 

Jokićevi Nagetsi su smešteni u grupu E zajedno sa Los Anđeles Klipersima, Nju Orleansom, Dalasom i Hjustonom. Ujedno, MVP prošlosezonskog finala će svoj prvi meč na NBA Kupu igrati protiv velikog prijatelja i prve zvezde Maveriksa Luke Dončića 3. novembra.

 

 

Atlanta Hoksi, za koje nastupa srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović nalazi se u grupi A sa Filadelfijom, Klivlendom, Indijanom i Detroitom.

 

 

Vredi pomenuti i to da će svaki igrač šampiona NBA Kupa dobiti 500.000 dolara, a poraženi u finalu po 200.000 dolara.

 

 

Istovremeno, ko izgubi u polufinalu inkasiraće po 100.000 dolara, pa finansijska strana je veoma zadovoljavajuća za sve učesnike.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading