MIJAILOVIĆ POTVRDIO: Partizan ima NAJVEĆI BUDŽET u istoriji!

Autor:

Sport

23.07.2023

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razlog za zadovoljstvo kod navijača "parnog valjka".

MIJAILOVIĆ POTVRDIO: Partizan ima NAJVEĆI BUDŽET u istoriji!

Foto: Starsport

Neprijatno iznenađenje su doživeli navijači, ali i uprava Partizana, pošto je Nikola Mirotić, i pored svih napora crno-belih, odlučio da ne potpiše ugovor sa beogradskim velikanom.

Čekao je Partizan bivšeg reprezentativca Španije, ali ga nije dočekao, pa će sada morati da se okrenu nekim novim planovima.

Ipak, razloga za zabrinutost nema, jer je Ostoja Mijailović, prvi čovek Partizana, potvrdio da će beogradski klub imati najveći budžet u istoriji.


- Imali smo prošle godine najveći budžet u istoriji, sada će biti još veći. Osvojili smo ABA ligu posle deset godina. Sada želimo ponovo da budemo u vrhu Evrolige i da odbranimo tron u AdmiralBet ABA ligi. Neka navijači ne brinu - kaže Mijailović u razgovoru za "Maksbet radio".

Foto: Starsport

Ostoja Mijailović, predsednik Partizana

Verovatno i najbitniji deo prelaznog roka je odrađen, a to je produžavanje ugovora Kevinu Panteru i Zeku Ledeju, koji će i treću godinu u nizu nositi dres beogradskog velikana.

- Ostali su Panter i Ledej za manje para nego što su im nudili drugi klubovi. To nam je bilo najvažnije. Nećemo dovoditi igrače po svaku cenu. Najvažnije je da se uklapaju u Željkov mozaik - zaključio je Mijailović.

Podsetimo, Partizan je do sada doveo Mateuša Ponitku i Ognjena Jaramaza, a jasno je da će crno-beli do početka sezone dovesti i novog pleja, centra, kao i igrača na poziciji "četvorke".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
Neutralan

23.07.2023 19:37

Plati drzavi dug , kako mozes pricati o bidzetu a dugijete pare drzavi.

DVA ARSINA SNS NAVIJACKI

28.07.2023 14:54

ALI VELIKI DEO TOG NOVCA JE SVOJ NE DRZAVE. E U TOME JE RAZLIKA. SAMO OD KARTE 6 MILIONA. A OTKUD NJOJ TOLIKI. OVOLIKI !!!!

Rade

28.07.2023 22:26

Ali niko neće među baksuze...😂😂😂