GROBARI U ŠOKU! Težak UDARAC za Partizan! Jedan od NAJBOLJIH ide u NBA!

Autor:

Sport

17.06.2023

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana pripremaju se za treći meč finalne serije AdmiralBet ABA lige protiv Crvene zvezde Meridianbet.

GROBARI U ŠOKU! Težak UDARAC za Partizan! Jedan od NAJBOLJIH ide u NBA!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana

Klub iz Humske vodi sa 2:0 u pobedama i dovoljna mu je još jedna, kako bi osvojio titulu u regionalnom takmičenju, prvu posle deset godina.

Ipak, lako bi moglo da se dogodi da na kraju sezone crno-beli pretrpe ozbiljne promene u igračkom rosteru.

Naime, odavno je za Matijasa Lesora udicu bacio grčki Panatinaikos koji crno-belima nudi 1.500.000 evra za francuskog centra. Kapiten Kevin Panter nalazi se na meti mnogih evroligaša, ali je istakao da želi da nastavi započetu misiju sa "parnim valjkom".

Sada je, međutim, blizu odlaska i Jam Madar! Izraelski reprezentativac bi već tokom leta mogao da ode "preko bare" i zaigra u NBA ligi, pošto je Boston pokazao želju da ga vrati.

Foto: Starsport

Jam Madar i Željko Obradović

Podsetimo, Izraelac je prošlog leta stigao u Humsku iz redova Seltiksa, koji su ga draftovali. Mladi plej je nastupao u Evrokupu i AdmiralBet ABA ligi, dok je ove sezone izrastao u organizatora igre u najeltinijem evropskom košarkaškom rangu.

Prilično je napredovao u Partizanu, pa je stigla i nagrada za "Rising star" Evrolige, kojom je potvrdio da je trenutno najbolji mladi igrač u Evropi.

To su pomno ispratili i čelnici Bostona, koji bi već ovog leta mogli da ga vrate u SAD. O tome je pisao i portal "Heavy", gde novinar Šon Divini ističe da bi Izraelac mogao dosta toga da pruži Seltiksima naredne sezone u najjačoj ligi na svetu.

Novinar se pozvao i na anonimnog radnika iz NBA, koji je otkrio da bi Madar bio upravo odličan dodatak.

- Postoje sličnosti s Pričardom, ali je Madar dosta fizički manji od njega, ali poseduje kvalitet u drugom smislu. On je dobar šuter, NBA kalibar šutera, a dobar je i kao plejmejker. Tačno ono što mu treba da bi bio u NBA ligi. Nije baš preterano sjajan u defanzivi, ali, zato je i Pričard na klupi. On je jeftinija opcija, a i dalje se razvija. Ne biste želeli da trune na klupi, pošto ima 22 godine. Ako ga dovedu, moraju ga pustiti da igra - rekao je anonimni čovek iz NBA lige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading