CRNO-BELI U OGROMNOM PROBLEMU! Veliki ljubimac grobara ODLAZI iz Partizana? Ugovor i MILIONI su na stolu!

Autor:

Sport

02.06.2023

19:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Partizana Matijas Lesor mogao bi u narednoj sezoni da zaigra za Panatinaikos.

CRNO-BELI U OGROMNOM PROBLEMU! Veliki ljubimac grobara ODLAZI iz Partizana? Ugovor i MILIONI su na stolu!

Foto: Starsport

KK Partizan

Prema saznanjima "Telesporta", grčki velikan je francuskom centru ponudio dvogodišnji ugovor, "težak" ogromnih 3.000.000 evra!

Zeleni iz Atine, na čiju je klupu nedavno seo bivši trener Efesa Ergin Ataman je uporan u nameri da dovede Lesora, a pitanje je da li će, i u kojoj meri Partizan moći da parira ponudi giganta iz grčke prestonice, koji je najavio gotovo"neograničen" budžet za predstojeću sezonu.

Osim toga, valja podsetiti da na leto Francuzu ističe ugovor sa klubom iz Humske, ali ono što otežava posao crno-belima je da Panatinaikos nije jedina potencijalna destinacija, gde bi mogao da se preseli sjajni as.

Foto: Starsport

Matijas Lesor

Preciznije, još jedan evroligaš, Virtus je takođe zainteresovan za dovođenje Matijasa u Bolonju, ali treba istaći da je Italijanima prioritet dovođenje Nikole Milutinova iz moskovskog CSKA.

Ukoliko srpski košarkaš kome su istekle obaveze prema Armejcima ipak pojača Olimpijakos, kao što se spekulisalo prethodnih dana, veoma je izvesno da će se nekadašnji šampion Evrope Virtus uključiti u trku za dovođenje Matijasa Lesora.

Nema sumnje da bi ovakav epilog razočarao grobare, koji su prethodnih sezona zavoleli Francuza, kako zbog partija na terenu, tako i zbog navijačkih strasti više puta ispoljavanih posle utakmica Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading