ŠTA ĆE MADAR U PARTIZANU? Šok izjava Aleksandra Džikića!

Autor:

Sport

01.06.2023

23:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reči Srbina odjeknule u Izraelu.

ŠTA ĆE MADAR U PARTIZANU? Šok izjava Aleksandra Džikića!

Foto: Starsport

Alekasndar Džikić

Plejmejker Partizana Jam Madar poneo je laskavo priznanje evroligaške zvezde u usponu, a urnebesan komentar na to imao je bivši trener crno-belih Aleksandar Džikić.

Popularni Džile je u izjavi za izraelske medije kritikovao činjenicu da se tamošnji mladi igrači razvijaju u inostranstvu.

- Ima jedna država koja je prilično uspešna u košarci. Španija – verovatno ste čuli. Znate li šta je karakteristično za Španiju? Oni ne jedu svoju decu. Oni pomažu svojoj deci. Zbog toga njihova deca ne idu u Albe, Partizane… Ne idu širom sveta - naveo je srpski stručnjak.

Republika

Foto: Starsport

Madar sa saigračima iz Partizana

Pored Madara, Džikić je aludirao na tandem Izraelaca Blat/Zusman, koji brani boje "albatrosa".

Srbin je imao izvanrednu sezonu na klupi Hapoela iz Jerusalima, koju je krunisao osvajanjem Kupa Izraela i plasmanom u finale FIBA Lige šampiona, gde je zaustavljen od strane Bona.

Podsećanja radi, pre Madara, nagradu "Rising Star" kao igrači "parnog valjka" ranije su osvajali Novica Veličković i Bogdan Bogdanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading