BEZ STRAHA NA FLORIDI! Jokić poslao MOĆNU PORUKU pred treću utakmicu NBA finala!

Autor:

Sport

07.06.2023

22:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se najbolji srpski košarkaš i poručio da se do "prstena" stiže korak po korak.

BEZ STRAHA NA FLORIDI! Jokić poslao MOĆNU PORUKU pred treću utakmicu NBA finala!

Foto: Tanjug/AP

Srpski centar Nikola Jokić

Košarkaši Majamija noćas od dva časa i 30 minuta dočekuju Denver, a srpski centar Nikola Jokić izjavio je da će njegov tim bez straha ući u treću utakmicu finalne serije NBA.

Hit je uspeo da napravi "brejk" u Koloradu, te je rezultat sada izjednačen na 1:1.

Kažu zalaganje, ali nekako u finalu to ne bi trebalo dovoditi u pitanje. Otvorili su utakmicu serijom 10:2. Vratili smo se u jednom momentu, imali smo seriju 21:6. Imali smo kontrolu do poslednje četvrtine gde su oni napravili seriju 15:2. Ja volim da kažem da je košarka igra tih serija gde jedna ekipa uvek ima momentum, pogađa više otvorene šuteve ili bilo šta. Pokušaćemo da imamo kraće periode te loše igre i da na neki način zaustavimo te njihove serije - počeo je popularni Džoker za "TV Arena", a potom je dodao:

Može da se kaže da su malo drugačije igrali zonu gde su stavili Džimija Batlera na Džamala Mareja, ali i mi se nešto pitamo. Ne pitaju se oni sve, tako da mi moramo da budemo mnogo bolji u detaljima u bloku, trčanju u napadu, igranje brže košarke. Njima možda odgovara ta igra na 100 poena, mi ipak volimo na malo više. Uradili su neke detalje, stvarno su inteligentna ekipa kad pogledate kako brane i čoveka i zonu, stvarno znaju šta hoće da urade na tom delu terena i zato su jako teška ekipa za pobediti je. Oni su najbolja šuterska ekipa u plej-ofu, ali imali su previše tih otvorenih šuteva gde je bilo manjka komunikacije između nas. Dešavalo se da naša dva igrača čuvaju jednog i njihov najbolji šuter ostane sam u korneru, što zovu najlakši šut u igri. Moramo da smanjimo greške u komunikaciji i da probamo da budemo tamo na njihovom šutu.

Srbin poseduje širok repertoar teških šuteva koje pogađa u visokim procentima.

Te 'pogačice', to je ostalo još od Dekija Milojevića i kada sam došao ovde radio sam na tim šutevima. Nije da... Nije da imam sreće. Hvala na lepim rečima, ali ja samo pokušavam da igram i iskoristim sve što mogu - naveo je gorostas iz Sombora, a onda je najavio meč broj tri.

Nemamo čega da se plašimo, igrali smo verovatno u boljim i glasnijim halama i arenama. Naš cilj je da pobedimo sledeću utakmicu, kao što je to bio cilj i u prošloj - podvukao je Jokić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading