NEOČEKIVANO! Napušta klub i vraća se u RODNI GRAD!

Autor:

Sport

04.06.2023

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neće ga biti u Evroligi sledeće sezone.

NEOČEKIVANO! Napušta klub i vraća se u RODNI GRAD!

Foto: Starsport

Joanis Papapetru i Pol Cipser

Nemački košarkaš Pol Cipser završiće odiseju u Bajernu iz Minhena, te će posle šest godina napustiti klub i nećemo ga gledati u Evroligi naredne sezone.

Posle četiri godine Cipser će napustiti Bajern, a najverovatnije će karijeru nastaviti u MLP Akademiks Hejdelbergu, klubu iz svog rodnog grada.

Dubok trag ostavio je Nemac u bavarskom timu u koji je prvi put stigao 2013. godine, upravo iz MLP Akademiks Hejdelberga.

Republika

Foto: Starsport

Pol Cipser

 

Taj mandat u Bajernu trajao mu je tri godine kada se oprobao u NBA ligi gde je nastupao za ekipu Čikaga, ali i njihov razvojni tim Vindi siti Bulse.

Usledio je povratak u Evropu u San Pablo Burgos, a zatim i u Bajern. Drugi mandat u timu iz Minhena počeo mu je 2019. godine.

U 20 odigranih utakmica u Evroligi ove sezone postizao je prosečno 2.8 poena po utakmici.

Cipster je tokom karijere osvojio šampionat Nemačke (2014. godine), dva Kupa ove zemlje (2021. i 2023) a bio je i najbolji mladi igrač tamošnjeg prvenstva (2016).

Igrao je i za reprezentaciju Nemačke, a u NBA ligi je draftovan 2016. godine kao 48. pik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading