JOKIĆ UNIŠTIO "KRALJA": Lebron zbog Nikole ide u penziju?

Autor:

Sport

26.05.2023

22:26 >> 22:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džejms razmišlja o povlačenju iz NBA lige.

JOKIĆ UNIŠTIO "KRALJA": Lebron zbog Nikole ide u penziju?

Foto: Tanjug/AP

Jokić i Džejms

Nakon što je su Lejkersi "pometlani" u finalu Zapadne konferencije od strane Denvera i Nikole Jokića, Lebron Džejms je najavio mogućnost da završi karijeru. Jedan od vodećih medijskih kuća u SAD, kada je reč o izveštavanju i pisanju o sportu, "ESPN", navodi da "kralj" i dalje nije doneo konačnu odluku.

 

 

Međutim, situacija nije toliko mračna za ljubitelje lika i dela Džejmsa.

Novinar, Dejv Mekmenamin, poručuje da su dobre šanse da se Lebron Džejms naredne sezone, svoje 21. u profesionalnoj karijeri, ponovo nađe na parketu u žuto-ljubičastom dresu sa brojem 6.

Podsetimo, Lebron Džejms je svoju prvu, odnosno "ruki" sezonu započeo 2003. godine, kao košarkaš Klivlenda, nedugo nakon što je izabran kao prvi pik na NBA draftu.

U Kavalirsima je igrao do 2010. godine, nakon čega su usledile četiri sezone u Majamiju i osvajanje dve šampionske titule. Šampion je potom bio i sa Klivlendom, gde se vratio i proveo nove četiri sezone, a četvrti prsten osvojio je sa Lejkersima, za koje igra od 2018. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading