SPORAZUMNI RASKID UGOVORA: Centar NAPUSTIO Beograd!

Autor:

Sport

11.04.2023

20:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od njega se očekivalo mnogo više.

SPORAZUMNI RASKID UGOVORA: Centar NAPUSTIO Beograd!

Foto: Starsport

Nikola Janković i Matijas Lesor

Dosadašnji centar FMP-a Nikola Janković sporazumno je raskinuo ugovor sa klubom iz Železnika.

Republika

Foto: Starsport

Stefan Janković u dresu Partizana

Janković (206, 1994) je u sezoni 2022/2023 nastupao na 22 utakmice regionalnog takmičenja i prosečno beležio 7.2 poena uz 3.2 skoka.

- FMP se ovom prilikom zahvaljuje Jankoviću na velikom doprinosu u uspešnoj regionalnoj sezoni u kojoj su Panteri i drugu sezonu u nizu ostvarili plasman u plej-of. Klub Nikoli Jankoviću želi puno sreće u nastavku karijere - stoji u saopštenju FMP-a.

 

Podsetimo, Janković je 2017. godine proglašen za najkorisnijeg igrača AdmiralBet ABA lige, braneći boje Olimpije, a promenio je veliki broj klubova.

Sa reprezentacijom Srbije do 18 godina je osvojio srebrnu i bronzanu medalju na Evropskim prvenstvima. Takođe, sa selekcijom Orlova do 19 godina je osvojio srebro na Svetskom prvenstvu, dok je sa reprezentacijom do 20 godina osvojio bronzano odličje na Evropskom prvenstvu.

Kroz svoju profesionalnu karijeru Janković je branio boje Mege, Olimpije, Estudijantesa, Partizana, Podgorice, Breogana... 

BONnIJE US VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading