BOLJI JE OD POLA ESTRADE! Košarkaš Partizana UZEO mikrofon u ruke! Njegov ANĐEOSKI GLAS je ODUŠEVIO "grobare"! Hit nad HITOVIMA! (VIDEO)

Autor:

Sport

06.04.2023

19:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok traje pauza do meča sa Monakom, izraelski reprezentativac Jam Madar našao je način da se zabavi.

BOLJI JE OD POLA ESTRADE! Košarkaš Partizana UZEO mikrofon u ruke! Njegov ANĐEOSKI GLAS je ODUŠEVIO "grobare"! Hit nad HITOVIMA! (VIDEO)

Foto: printscreen/instagram.com

Jam Madar

Sjajnim rezultatima u dosadašnjem toku sezone, Partizan je pokazao da s pravom gaji najviše ambicije na oba fronta.

Crno-beli su pred plasmanom u Top 8 Evrolige, a za to im je potrebna još jedna pobeda u preostala dva kola, dok su u AdmiralBet ABA ligi preuzeli primat od večitog rivala Zvezde.

Sjajna atmosfera u timu Željka Obradovića je oličenje uspeha u prethodnom ciklusu, a da pojedini košarkaši imaju potencijal i za nešto više od "magične igre pod obručima" svedoči i primer Jama Madara.

Izraelski reprezentativac pokazao je da poseduje "anđeoski glas", te je u društvu jednog navijača izveo numeru koju mnogo voli.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Madar je i tokom jedne proslave "preuzeo mikrofon" od pevača, demonstriravši svoj "skriveni talenat", koji su "grobari" sa oduševljenjem dočekali:

- Jani bolje peva od pola estrade... Najbolji pevači među košarkašima... Kakva ekipa i van terena... - samo su neki od komentara ispod objave Madara kako izvodi omiljene pesme.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading