Stranac razgalio Grobare: Ostajem u Partizanu, želim da izborimo F4 Evrolige!

Autor:

Sport

14.07.2022

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubimac navijača crno-belih govorio o NBA ligi i saradnji sa trenerom Željkom Obradovićem.

Stranac razgalio Grobare: Ostajem u Partizanu, želim da izborimo F4 Evrolige!

Foto: Starsport

Dalas Mur sa saigračima iz Partizana

Košarkaš Partizana Kevin Panter izjavio je da sa "crno-belima" želi da izbori plasman na završni turnir Evrolige, prenosi grčki sajt Novasports.gr.

Amerikanac je 2021. godine stigao u "parni valjak", ali je ostao bez trofeja.

- Krajnji cilj nam je bio plasman u Evroligu i to smo ostvarili. Nova šansa je ispred Partizana i mene, želimo da ostavimo dobar utisak pošto ekipa mnogo sezona nije učestvovala u Evroligi. Ne znam tačno, mislim da je devet sezona Partizan bio bez Evrolige, ali bilo je previše dugo. Što se mene tiče, želim da budemo konkurentni, radimo na pravi način i pokušamo da se izborimo za nešto veliko. Voleo bih da obezbedimo plej-of i plasiramo se na Fajnal-for, kao i da nastavim da budem među najboljim igračima Evrolige - rekao je Panter.

Republika

Foto: Starsport

Kevin Panter

Bek-šuter boravi u Las Vegasu gde prati utakmice NBA Letnje lige.


- Najverovatnije ću da se vratim u Partizan. NBA je uvek moj cilj broj jedan, ali srećan sam u Partizanu. Sviđaju mi se izazovi sa kojima ćemo se suočiti naredne sezone - istakao je Kevin.
Republika

Foto: Starsport

Kevin Panter

Njujorčanin je poručio da obožava da igra za Željka Obradovića.

- Neverovatno je igrati za Obradovića. Volim da igram za njega, pošto mi se sviđa način na koji trenira. On je veliki čovek. Volim ga i ne bih ga menjao ni za šta. Srećan sam što igram za njega - zaključio je Amerikanac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading