POTRES U BEOGRADU KAKAV SE NIKADA NEĆE PONOVITI: Proslavljeni trener Partizana SEO na klupu Crvene zvezde!

Autor:

Sport

28.04.2022

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se i izazvao buru.

POTRES U BEOGRADU KAKAV SE NIKADA NEĆE PONOVITI: Proslavljeni trener Partizana SEO na klupu Crvene zvezde!

Foto: Starsport

Obradović i Vujošević u zagrljaju

Proslavljeni trener Partizana Duško Vujošević otkrio je sa kojim motivom je svojevremeno sedeo na klupi Crvene zvezde. Miljenik Grobara je poručio da je uvek imao najveću želju da nadigra upravo crno-bele.

Kada sam otišao u Zvezdu, najviše sam hteo da dobijemo Partizan. Iz neke želje za osvetom. Neke uspehe Partizana nisam gledao sa velikim oduševljenjem. Tako je to kad trener ode iz nekog kluba. Sada često u mojim intervjima stavljaju da ja navijam za Zvezdu. Ja to nikada nisam rekao. Samo sam rekao da ja kad nigde ne radim, navijam za Partizan. Kad negde radim navijam, za klub gde radim. Urednicima je uvek atraktivno da nešto izmene. Tog momenta sam zaista navijao za klub u kome radim, a to je bila Zvezda. I želeo sam do dobijem Partizan sa velikom strašću - prisetio se Vujošević u razgovoru za "Sportklub".

Republika

Foto: Starsport

Motiv više protiv Partizana - Dule Vujošević

Podsetimo, iskusni stručnjak je početkom 90-ih godina prošlog veka trenirao klub sa Malog Kalemegdana, a potom je u novom milenijumu bio tvorad "novog Partizana" sa kojim je osvojio desetine trofeja, uz redovno učešće u Evroligi sve do 2014. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Ovo je normalno

16.06.2022 13:45

BRAVO DULE. PA I LEGENDA ZVEZDE SLAVNIC IGRAO I BIO TRENER PARTIZANA. POBEDJIVAO JE ZVEZDU STA JE TU CUDNO. PRAVA OSOBA JE LOJALNA OSOBA. A ZNA SE DA DIVAC I DULE SU PARTIZANOVCI SLAVNIC ZVEZDAS ! SVE JE TO NORMALNO ..

VALJAK I NAVIJACI

16.06.2022 13:48

KOJI NASLOV PA I SLAVNIC JE SEDEO NA KLUPI PARTIZANA. NISTA CUDNO. PARTIZANOVAC KARI SEDEO NA KLUPI ZVEZDE. .NOVINARI CINE CUDA !?