ŽOC OTVORIO SRCE! Sve je bacio na sto pred okršaj sa Zvezdom: Samo da bude...

Autor: M.S.

Sport

19.02.2022

22:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana savladali su FMP sa 92:89 i plasirali se u finale Kupa Radivoja Koraća gde ih u nedelju sa početkom od 21 čas očekuje okršaj sa Crvenom zvezdom.

ŽOC OTVORIO SRCE! Sve je bacio na sto pred okršaj sa Zvezdom: Samo da bude...

Foto: Starsport

Imresije nakon pobede izneo je i trener crno-beih Željko Obradović:

- Jedan moj mladi igrač je rekao neke stvari. Velika zelja prisutna kod obe ekipe. Cestitke FMP-u na borbenosti i zelji da se vrate u u utakmicu, svega zahvaljujuči nasoj koncentraciji i grsskama su se vratili. Cestitam mom mladom kolegi na svemo suto radi u FMP-u. Imali smo osam izgubljenih lopti u poslednjoj cetvrtini. Cestitam mojim igracima na ulasku u veliko finale i zelim da se zahvalim navijacima na sjajnoj podrsci.

ŽOC se zatim osvrnuo i na predstojeći okršaj sa Zvezdom:

- Ocekujem da sve bude u znaku kosarke, da bude aspoltuni fer-plej, da se prica o tome, da pobedi onaj ko pokaze na terenu u kosarkaskom smislu. Sve ostalo cemo analaizirati, vec jesmo nekoliko puta ove godine. To je tim koji je godinama zajedno, njekim mojim igracima ce ovo biti prvo finale, Zvezdini su igrali vec nekoliko. Nadam se da ce tu neku vrstu pitiska, nadam se da necemo praviti kako je Balsa to nazvao "sitne" greske. Insistiracu da damo sve od sbe,em maksimalni ucinak, glad... Da igramo protiv nekog ko ima toliko iskustva i koji igra Evroligu.

O stanju tima?

- Ne znam, manje ga boli nego u tom trenutku. Razgovarao sam sa njim na poluvrmenu. Lesor je igrao utakmicu bez treninga, na njegovo insigtiranje doslo je ovde. Neovekicano mnogo je odigram mnogov minuta, bilo je dobro da se zariga. Madar i Glas su takodje dobili temperaturu, Rade je bio par dana van treninga. Dosao je kao kapiten da pomogne ekipi, boli ga grlo. Nema kovid, testiran. Sutra cu imati jasniju sliku da vidim ko moze da pomogne timu.

- Ova utakmica je veoma specificna, moras da se pripremis za svaki meč. Pokušavaš da daš sve od sebe u tom momentu, to je ono što sam rekao već. Ne samo u košarci, nego i u životu. Svako od nas ima neki pritisak. Ako mene lično pitate... Imam više od 60 finala, ne znam ni sam tačno. Motivacaija je ista, možda i veća nego ikada pre- rekao je ŽOC.

I Balša Koprivica je izneo svoje utiske nakon pobede:

- Smatram da smo počeli utakmicu vrlo dobro. Već smo dva puta igrali protiv FMP-a ove sezone, veoma su borbena ekipa, tokom čitave utakmice se ne predaju, to su pokazali na kraju utakmice. Odigrali smo 35 minuta dobro, naše greške su njima dozvolile neki ritam u napadu- ističe Korpivica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading