KATASTROFA U TIMU NA KUPU U NIŠU! Dvojica igrača moraju na infuziju!

Autor:

Sport

18.02.2022

22:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lakše nego što se očekivalo, FMP se plasirao u polufinale Kupa Radivoja Koraća. Panteri su bili bolji od Borca iz Čačka rezultatom 88:77.

KATASTROFA U TIMU NA KUPU U NIŠU! Dvojica igrača moraju na infuziju!

Foto: Starsport

Posle meča, trener beogradske ekipe Nenad Stefanović je otkrio da su dvojica igrača morala da primaju infuziju kako bi bili spremni za duel.

FMP će u polufinalu igrati protiv Partizana koji je prethodno savladao Borac iz Zemuna.

- Moram da čestitam mojim igračima. Situacija u kojoj smo mi u poslednjih nekoliko dana je katastrofalna. Mi smo na dan puta imali sedam i po zdravih igrača na treningu. Nismo znali u kom sastavu idemo. Radonjić je dobio temperaturu, korona, jeste-nije, ne znamo šta je... Puno povređenih, dvojica su juče primala infuziju da bi mogla da igraju. Ovo nam je možda i najveća pobeda u dosadašnjem delu sezone. Ponosan sam na moje momke. Prošli vikend smo imali tešku utakmicu, u dužoj smo seriji poraza, ponosan sam na to kako smo odigrali. Voleo bih da se stavi fokus i na neke druge igrače, nama ne trebaju samo NBA prospekti. Mi ovde imamo Manojlovića, Šaranovića koji su 2002. i 2003. godište. Obojica su prvu godinu u ABA ligi. Vujičić je igrao sa "jednom" nogom... Pokazuju da mogu da igraju, treba strpljenja, ali voleo bih da se obrati pažnja njih i da se o njima piše. Probaćemo da se odmorimo, da vidimo kakvo je zdravstveno stanje. Jako je teška situacija, pokušaćemo da se borimo i ako bude kao danas, ja ću biti zadovoljan - rekao je Stefanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Savest

19.02.2022 07:04

Vidis Strvanovicu bitno je da se obrati paznja na Jovica koji ima sva prava i cesto nema obaveze. Ovi momci idu tezim putem i treba ih sallitati. Vujcic ako ovako nastavi bice ozbiljan plej i sa Topicem mora naredne sezone nosti tim.