POTEZ ZA DIVLJENJE HAKIMA ZIJEHA: Marokanac ODUŠEVIO planetu pred meč sa Hrvatskom!

Autor:

Sport

12.12.2022

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna vest nam dolazi sa Mundijala u Kataru.

POTEZ ZA DIVLJENJE HAKIMA ZIJEHA: Marokanac ODUŠEVIO planetu pred meč sa Hrvatskom!

Foto: Tanjug/AP

Hakim Ziješ i Azedin Unahi

Jedna od najlepših sportskih priča godine nam dolazi sa Svetskog prvenstva u Kataru, gde je selekcija Maroka uspela da izbori plasman u polufinale, čime je postala prva afrička selekcija kojoj je pošlo za rukom da napravi ovakav poduhvat.

Jedan od najboljih igrača ove afričke selekcije je svakako Hakim Zijeh, krilni fudbaler Čelsija, koji igra sjajno na turniru i predstavljala najveću opasnost po gol protivnika. Zanimljivo, da nije došlo do smene selektora, njega ne bismo ni gledali u Kataru, da umesto Halihodžića nije postavljen Regragi za trenera.

Foto: Tanjug/AP

Maroko je pravi hit Svetskog prvenstva u Kataru

Upravo je Zijeh napravio jedan od poteza koji su zavredili divljenje svih fudbalskih ljubitelja na svetu.

Marokanski fudbaler nije uzeo ni jedan peni svojih bonusa sa reprezentacijom, a od početka ovog Mundijala zaradio je više od 280.000 funti. Umesto da svoju "platu" uzme za sebe, ovaj fudbaler odlučio je da sve donira dobrotvornoj organizaciji koja pruža pomoć Marokancima kojima je to potrebno. 

 

 

Ono što treba napomenuti jeste da Ziješu ovo nije prvu put, pošto od 2015. godine postupa ovako i pomaže onima kojima je to najpotrebnije, čime je svakako zaradio divljenje svih stanovnika Maroka.

Maroko nastavlja da živi svoj san, a priliku da stignu do velikog finala imaće u sredu, kada će se u polufinalu sastati sa selekcijom Francuske. Meč na stadionu "Al Bajt" počinje u 20 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Norina

12.12.2022 15:19

Eto sad bi mogao ovaj marokanski ljudski otpad koji maltretira Balkan i Evropu, da odveze natrag u Maroko. SLOBODA ZA ZAPADNU SAHARU