Napolitanci: Teška utakmica nismo imali sreće

Autor:

Sport

18.09.2018

21:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su bez golova sa ekipom italijanskog vicešampiona Napolija u prvom kolu grupne faze Lige šampiona, a vezista tima iz Napulja Fabijan Ruis izjavio je da njegov tim nije imao dovoljno sreće da dođe do tri boda.

RepublikaFoto: Starsport
Karlo Anćeloti

Napoli je bio tim koji je imao više šanse i poseda lopte tokom čitavog meča, ali je beogradski tim na kraju uspeo da očuva nerešeni rezultat.

- Bila je jako teška utakmica i zaista smo dali sve od sebe. Imali smo šanse, ali nismo imali sreće - izjavio je Ruis.

- Moramo da nastavimo da naporno radimo i dajemo sve od sebe. Znamo da je ovo veoma teška grupa, ali i mi smo jak tim i želimo da pokažemo naš napredak u odnosu na prethodni meč - dodao je španski vezista.

Trener Napolija Karlo Anćeloti smatra da je njegov tim imao pregršt prilika, ali nedovoljno koncentracije u završnici.

- Nisam potcenio Zvezdu. Hamšik i Mertens nisu igrali, jer su bili umorni od prošle utakmice. Ima vremena. Neću navijati za Zvezdu protiv PSŽ i Liverpula iz razloga što ne navijamo ni za koga, već samo za sebe - poručio je Anćeloti.

iskusni stručnjak kaže da he malo nedostajalo njegovom timu da upiše tri boda na startu Lige šampiona.

- Bolji smo bili, igrali smo dobro, imali smo šanse, ali nam je malo falilo za potrebu. 
Ipak, zadovoljan sam, jako je teško igrati protiv odbrane Zvezde. Nekoliko puta su moji igrači bili jedan na jedan sa golmanom Zvezde, ali im je sreća falila da daju gol. 

Žali za tri bodom ali kaže da nije ljut na igrače.

- Ocena ekipe? Nisam ljut, ali žao mi je, jer smatram da je trebalo da pobedimo. Ocenio bih ih sa šest. Izmene? Oni su odradili što su mogli. Mertens i Hamšik učinili su šta su mogli, ali nije lako igrati protiv Zvezdine odbrane, kao što rekoh.

Anćeloti ističe da ga Milojević nije iznenadio.

- Iznenađen Zvezdom, formacijom? Zvezda je igrala defanzivno i na kontre. Tako je bilo i očekivano. Što se suđenja tiče, dobar je sudija bio, možda je na kraju malo pogrešio. I sad da igram opet, ne bih menjao taktiku koju sam pripremio. Nedostajali su golovi, ostalo je bilo dobro.

U drugom meču grupe Liverpul je bio bolji od Pariz Sen Žermena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading