BRUTALAN obračun u Superligi: "Vređao je moje crnce i nazivao ih majmunima!"

Autor:

Sport

19.08.2018

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voždovac je pobedio sa 2:0 u 5. kolu Superlige, ali konferencija posle utakmice bila je zanimljivija od samog meča.

RepublikaFoto: youtube.com/Superliga Srbija
Incident na kraju meča!

Naime, Dragan - Recko Antić, je u svom stilu prokomentarisao meč.

- Pobedili su nas zasluženo. Kod mene u ekipi ima dosta igrača koji ne zaslužuju da igraju Superligu, čak ne mogu da igraju ni Prvu ligu. Nemamo kvalitet za Superligu... Poslednje četiri gola smo primili iz četiri prekida. Koliko mora ekipa mora da bude neinteligentna da stalno prima golove na istu foru. Mnogo naivno smo izgubili utakmicu- rekao je Antić. 

Na kraju utakmice došlo je do incidenta.

- Neko od naših igrača je otišoa tamo s publikom... I onda se iskomplikovalo... Mali, sedmica (Borko Duronjić, p.a.), iz Voždovca je trčao 60 metara da on brani publiku. Ja ne znam šta je to... Tu je i nastao taj cirkus. Celu uutakmicu je mali provocirao i vređao crnce moje nazivajući ih majmunima. Provocirao je, ja ne znam šta je sudija gledao. Celu utakmicu je provocirao sve živo. Ne znam da li je bio nervozan ili šta je, ali takav bezobrazluk nikad nisam video- rekao je Antić

Branko Vojinović, trener Voždovca, bio je zatečen optužbom. 

- To je teška optužba, znam mentalni sklop tog momka, nikada ne bi rekao tako nešto. Vi verujete vašim igračima, ali ja verujem mojim. To Duronjić sigurno nije rekao- tvrdi Vojinović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading