LIVERPUL SE SAPLEO O POSRNULI MANČESTER! Titula PONOVO visi u vazduhu ne DESET GODINA od Džerardovog KLIZANJA!

Autor:

Sport

07.04.2024

18:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jednom je potvrđeno, istorija se ponavlja.

LIVERPUL SE SAPLEO O POSRNULI MANČESTER! Titula PONOVO visi u vazduhu ne DESET GODINA od Džerardovog KLIZANJA!

Foto: printscreen/x.com

Deseta godišnjica kiksa Stivena Džerarda protiv Čelsija i dalje je sveže u sećanju navijača Liverpula. Taj kiks ih je koštao titule, a deceniju kasnie, desilo se nešto slično u derbiju sa Mančester junajtedom.

Nakon remija sa Mančesterom (2:2), Liverpul više nije samostalno prvi na tabeli Premijer lige, već tu poziciju deli s Arsenalom. Oba tima imaju 71 bod, ali Arsenal je bliži tituli zbog bolje gol-razlike.

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Liverpula

Izabranici Erika ten Haga su bili nadomak trijumfa, ali su poklekli u finišu utakmice. Zanimljivo je da Liverpul nije uspeo da pobedi Mančester junajted ove sezone, s obzirom na to da su u prvom meču odigrali nerešeno, a "crveno đavoli" su slavili u četvrtfinalu FA kupa.


Liverpul je dominirao u prvom poluvremenu, što se najbolje vidi iz podatka da domaći tim prvi put od aprila 2022. nije imao šut u prvom poluvremenu, a to se desilo upravo protiv tima Jirgena Klopa.

Ovaj remi može biti presudan za Liverpul u trci za titulu, s obzirom na to da se trka za prvo mesto veoma zahuktala. Arsenal i Liverpul dele prvu poziciju. 

Ovaj meč je još jednom pokazao koliko je Premijer liga nepredvidiva i uzbudljiva, a navijači Liverpula sa nestrpljenjem očekuju rasplet u preostalim utakmicama sezone.

Kao što je rečeno "Redsi" sada zauzimaju drugu poziciju, dok Mančester nastavlja borbu za evropsku jesen, s obzirom da se nalaze na šestom mestu sa 49 bodova, osam manje od petoplasiranog Totenhema. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading