DIRLJIVA PORUKA ARINE SABALENKE FANOVIMA: Ponovo je nasmejana (VIDEO)

Autor:

Sport

02.04.2024

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepo je videti da trenira.

DIRLJIVA PORUKA ARINE SABALENKE FANOVIMA: Ponovo je nasmejana (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Beloruska teniserka Arina Sabalenka nedavno je doživela veliku tragediju u vidu gubitka bivšeg dečka Konstantina Kolcova, hokejaša čije okolnosti smrti još uvek nisu razjašnjene. Iako je prošla kroz veoma težak period, Beloruskinja je odlučila da se takmiči na Mastersu u Majamiju, gde je nažalost ispala u trećem kolu.

Nakon nekoliko dana povlačenja u ilegalu, Sabalenka se oglasila emotivnom porukom na društvenim mrežama, zahvaljujući se svojim fanovima na podršci u teškim trenucima. Uz poruku je objavila sliku mora i zalaska sunca, simbolično prikazujući svoju borbu i nadu u bolje sutra.

- Želim da iskoristim trenutak da se zahvalim svim mojim fanovima na vašoj ljubavi i podršci u ovom teškom trenutku. Vaše lepe reči mnogo znače i ja ih nosim sa sobom svaki dan. Tako sam zahvalna na svima vama, napisala je Sabalenka.

Samo nekoliko sati nakon ove objave, teniserka je okačila video kako trenira sa velikim osmehom na licu, što je naišlo na pozitivne reakcije njenih navijača.


Još uvek nije poznato na kom ćemo narednom turniru gledati Beloruskinju, ali sada je na redu sezona na šljaci, a uskoro će Masters u Madridu. Iako je prošla kroz težak period, Sabalenka je pokazala odlučnost i spremnost da se vrati teniskim izazovima. Njen povratak treninzima govori o njenoj snazi i volji da se izbori sa teškoćama koje su je zadesile.

Uprkos tragediji koja ju je zadesila, Arina Sabalenka pokazuje hrabrost i odlučnost da se vrati teniskim terenima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading