ZVEZDA GA OTERALA, A IZRAELCI SE MOLE DA DOĐE! Evo ŠTA se zna o BAHAROVOM POSLU! Novo ime pravi PROBLEM crveno-belima?!

Autor:

Sport

24.03.2024

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stigle su nove informacije o bivšem stručnjaku crveno-belih.

ZVEZDA GA OTERALA, A IZRAELCI SE MOLE DA DOĐE! Evo ŠTA se zna o BAHAROVOM POSLU! Novo ime pravi PROBLEM crveno-belima?!

Foto: Starsport

Nekadašnji stručnjak Crvene zvezde, Barak Bahar, rastao se sa klubom iz Ljutice Bogdana pre nekih tri meseca, ali se i dalje nalazi na platnom spisku beogradskog kluba. 

S obzirom da je izraelskom strategu sledovalo nekih 1,3 miliona za dve godine, u interesu aktuelnog šampiona Srbije je da ga "izbaci" iz finansijskih knjiga što pre. 

Nedavno je osvanula informacija kako Fudbalski savez Izraela želi da dovede Bahara na mesto selektora, a sada su poznate neke nove informacije o poslu nekadašnjeg šefa stručnog štaba Zvezde.

 

Foto: Starsport

Barak Bahar

Naime, kako prenosi tamošnji portal "One", niko iz nacionalnog tima još nije pristupio bilo kakvim pregovorima sa Baharom, niti je došlo do kontakta. 

Izraelski list navodi da su upravo gigantska primanja nekadašnjeg stručnjaka Makabija iz Haife najeći problem, te da bi morao da prihvati značajno manju ponudu kako bi stupio na mesto selektora. 

Iako je Alon Hazan već praktično bivši, u igru su uvedena druga imena koja bi mogla da stupe na mesto aktuelnog šefa struke reprezentacije.

Tu je Ran Ben Šimon, trenutno trener AEK Larnake, i nekada predvovnik kiparske reprezentacije. Ovo bi bila takozvana "budžet" opcija ukoliko Bahar odbije ponudu. 

Među kandidatima je još Roni Levi, koji pored odlične sezone sa Hapoelom iz Haife, ima veliko trenersko iskustvo.  

 

 

U priči je Ofir Haim, trenutno trener mlađih kategorija Izraela, a ideja bi bila da se napravi kontinuitet između omladinskog naboja i seniorskog tima. 

Kako god okrenuli, prva želja je i dalje Bahar. O tome svedoči i anketa koju je sproveo portal "One". Naime, njihovi čitaoci su u ogromnom broju glasali da bi najviše voleli nekadašnjeg stručnjaka crveno-belih na čelu nacionalnog tima. 

Bahar je dobio 66% glasova, to jest nekih 17,606 pristalica, dok je na drugom mestu Levi sa 13%, a prati ga Šimon sa 9%. 

Pitanje je da li bi Barak bio zainteresovan da pređe u reprezentativne vode, tipično posao za starije stručnjake sa manje perspektive, sa svojih 44 godine. 

Ukoliko do toga dođe, sigurno je da bi to bilo na obostrano zadovoljstvo ljubitelja Zvezde i fudbala u Izraelu. 

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading