VELIKAN OZBILJNO ZAGRIZAO ZA SRBINA! Klub koji je zvezdašima ostao u LEPOM sećanju ŽELI fudbalera Juventusa!

Autor:

Sport

21.03.2024

15:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuzi ne žale novac za našeg reprezentativca.

VELIKAN OZBILJNO ZAGRIZAO ZA SRBINA! Klub koji je zvezdašima ostao u LEPOM sećanju ŽELI fudbalera Juventusa!

Foto: Tanjug/AP

Filip Kostić i Dušan Vlahović

Posle dve godine provedene u Torinu, izgleda da je došlo vreme da Filip Kostić promeni sredinu.

Reprezentativac Srbije je član "stare dame" od 2022, međutim, sada je nastavak njegove karijere u Torinu pod velikim znakom pitanja.

Piksijev "orao" dobija sve manju minutažu u timu bjanko-nera, pa se sve više proča o promeni sredine Kragujevčanina. U dosadašnjem toku sezone, Kostić je upisao samo tri asistencije, ali je i dalje bez postignutog gola u Seriji A, zbog čega se našao na marginama tima koji sa klupe predvodi trofejni stručnjak Masimilijano Alegri.

Foto: Tanjug/AP

Filip Kostić

Kako se bliži prelazni rok, pojavljuju se glasine o mogućem transferu Filipa Kostića. Tutosport piše o interesovanju Olimpika iz Marseja za ovog talentovanog levog ving-beka. Olimpik želi da angažuje Srbina, pružajući mu priliku da pokaže svoj talenat u novom okruženju.

Reprezentativac Srbije nije uspeo da pruži očekivane rezultate u dresu Juventusa. Sa sve manjim brojem minuta provedenih na terenu, Kostić je postao središte glasina o mogućem odlasku iz kluba. Iako je prošle sezone postigao tri gola i asistirao deset puta, ova sezona nije donela očekivani napredak.

Među ključnim faktorima u eventualnom transferu Filipa Kostića je njegova godišnja zarada od tri miliona evra. Juventus je iskazao želju da proda srpskog fudbalera, što dodatno nagoveštava mogući odlazak Kostića sa Alijanc stadion.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading