DELIJA DO SRŽI: Boško Janković ODBIO Crvenu zvezdu, NIJE ŽELEO da NESPREMAN uzima novac!

Autor:

Sport

17.03.2024

13:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokazao je da je veliki navijač crveno-belih.

DELIJA DO SRŽI: Boško Janković ODBIO Crvenu zvezdu, NIJE ŽELEO da NESPREMAN uzima novac!

Foto: Starsport

Bivši fudbaler Crvene zvezde Boško Janković otkrio je da je mogao da ponovo zaigra u crveno-belom dresu.

Imao je ponudu kluba iz Ljutice Bogdana, ugovor ga je čekao na stolu, ali nije mogao.

Boško je u tom trenutku imao 33 godine, a smatrao je da nije fer da nespreman ode u klub koji voli.

- Nisam ni tako vaspitan, niti sam imao potrebu da dođem u klub koji mi je dao sve, u kojem znam svaki metar oko stadiona. Da dođem sa 33 godine i uzmem neki ugovor koji u tom trenutku nije bio mali. Znao sam ugovore igrača i nismo ni pričali o ugovoru, ali sam otprilike znao, on mi je u jednom trenutku i rekao koliko mogu da mi daju, ko ima najviše... Ali nikad nisam želeo da pričam o tome, jer ne bi bilo fer da odem tamo i provodim vreme u ambulanti, da kukam kako mi je kuk loš, kako ne mogu da dam 100 odsto. Ma, i 50 je bilo mnogo, mislim da sam mogao 30 odsto dam - rekao je Janković u podkastu "Alesto" i dodao:

- Ugovor je bio na dve godine, ali je to nisam hteo. Čekao sam nešto iz Azije, neka Kina gde je kvalitet fudbala dosta niži, gde mogu da se opustim, da uzmem i neku lovu, ali kako je vreme prolazilo, ljudi su počeli da zaboravljaju na mene i više nije bilo potrebe za mnom. Imao sam ponudu Barija, a rekao sam mu otvoreno - da dođem i da ti uzmem pare, ne bi bilo fer. Čekaju me neki Kinezi, Tajland, Hong Kong, da se kupam... Bila je neka priča ja ili Dijego Forlan u Hong-Kongu, naravno uzeli su njega i u miru sam se povukao bez neke euforije. Uživam u penziji, lepo mi je - zaključio je Janković.

Republika

Foto: Starsport

Boško janković

 

Boško Janković je četiri godine nosio dres Crvene zvezde, a na 74 utakmice postigao je 24 gola.

On je u kraijeri imao velikih problema sa povredama, ali je i pored toga nastupao za Majorku, Palermo, Đenovu i Veronu. bio je jedan od najtalentovanijih veznjaka svog vremena, a pokazao je i da je vrhunski čovek.

Za reprezentaciju Srbije odigrao je 31 meč i postigao 5 golova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading