ZVEZDAŠI, OBRATITE PAŽNJU! Važno OBAVEŠTENJE stiglo sa Marakane!

Autor:

Sport

11.03.2024

20:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli nastavljaju šampionsku trku i posle Večitog derbija.

ZVEZDAŠI, OBRATITE PAŽNJU! Važno OBAVEŠTENJE stiglo sa Marakane!

Foto: Starsport

Fudbalski klub Crvena zvezda obaveštava javnost da će se u utorak od 11 sati do 17 časova na blagajnama stadiona „Rajko Mitić“ prodavati ulaznice za utakmicu koju će crveno-beli odigrati protiv Radničkog na gostujućem terenu.

Duel 25. kola Superlige Srbije igra se u sredu, 13. marta, kada će se izabranici Vladana Milojevića sastati na „Čairu“ sa Radničkim od 19 časova.

Ulaznice će se dan pred utakmicu prodavati na blagajnama najvećeg srpskog stadiona, dok će na dan duela kupovina ulaznica biti moguća u Nišu. Cena karte za severnu tribinu je 600 dinara.

Foto: Starsport

Vladan Milojević

Podsetimo, crveno-beli su u 172. Večitom derbiju remizirali protiv Partizana na Marakani rezultatom 2:2, a golove za tim Vladana Milojevića postigli su Uroš Spajić i Šerif Endiaje.

Ipak, glavobolju trofejnom stručnjaku zadaju kadrovski problemi, jer u Nišu neće računati na sve igrače. Od ranije povređenim Milošu Degeneku i Vladimiru Lučiću, koji su završili sezonu, pridružio se i kapiten Aleksandar Dragović. Povremeni austrijski reprezentativac je povredio rame u derbiju, kada je na njega naleteo Mateus Saldanja i pauziraće sedam dana.

Kada se tome doda da je i suspendovan Gelor Kanga, koji je u okršaju sa "parnim valjkom" zaradio četvrtu javnu opomenu, jasno je na kakvim je mukama Milojević, pred teško gostovanje Nišlijama.

Radnički je trenutno na 13. mestu i ima 23 boda, te mu predstoji grčevita borba za opstanak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading