NAVALI, NARODE! UEFA otvorila platformu za prodaju karata za EVRO 2024!

Autor: D. Ostojić

Sport

06.03.2024

17:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje se da reprezentacija Srbije u Nemačkoj ima veliku podršku navijača.

NAVALI, NARODE! UEFA otvorila platformu za prodaju karata za EVRO 2024!

Foto: Republika.Rs/ Dražen Ostojić

Navijači Srbije pred meč protiv Kameruna

Evropsko prvenstvo u fudbalu predstavlja jedno od najvećih sportskih takmičenja na svetu, a UEFA je nedavno objavila da otvara novu platformu za prodaju ulaznica za EURO 2024, koje će biti održano u Nemačkoj. Ovaj servis će omogućiti navijačima iz celog sveta da kupe ulaznice za ovaj spektakl.

Jedna od interesantnih opcija jeste mogućnost izbora različitih kategorija ulaznica. Navijači će imati priliku da biraju između ulaznica za pojedinačne mečeve, kao i paketa ulaznica koji će im omogućiti da prisustvuju na više utakmica tokom prvenstva. Ovo je sjajna prilika za ljubitelje fudbala da isplaniraju svoje prisustvo tokom različitih faza takmičenja.Platforma za preprodaju će biti otvorena do kraja marta 2024.

Nakon marta više neće biti mogućnosti za preprodaju karata. Za detaljne informacije posetiti: https://support.tickets-euro2024.uefa.com/hc/en-us/sections/12883606979356-TICKET-RESALE

UEFA podseća navijače da ne koriste nijednu drugu platformu, kako bi izbegli mogućnost kupovine falsifikovanih i nevažećih ulaznica.

Obaveštenje za navijače koji žele da prodaju karte:

• Platforma za preprodaju će biti otvorena do 11. marta u 11:00 po srednjeevropskom vremenu kako bi vlasnici karata mogli da navedu svoje karte.

• Vlasnici ulaznica mogu navesti bilo koji broj karata koji žele da prodaju.

• Neprodate karte će ostati kod prvobitnog kupca.

Navijači koji žele da kupe karte:

• Platforma za preprodaju će biti otvorena od 13. marta u 11:00 CET do 14. marta u 11:00 CET.

• Ulaznice će se prodavati po principu „prvi dođe, prvi uslužen“.

• S obzirom na rekordnu potražnju za ulaznicama tokom prethodnih faza prijave, očekuju se dugi redovi. UEFA će prikazati dostupnost karata na "EURO2024.com/tickets" neposredno pre nego što se platforma za preprodaju otvori za kupovinu.

Otvranje nove platforme za prodaju ulaznica za EURO 2024 predstavlja veliki korak ka unapređenju iskustva navijača i omogućava im da na lakši i efikasniji način dođu do ulaznica za ovaj prestižni događaj. Svi ljubitelji fudbala već s nestrpljenjem očekuju početak i sa nestrpljenjem isčekuju da budu deo ovog veličanstvenog sportskog nadmetanja.

Reprezentacija Srbije igraće u Grupi C zajedno sa Engleskom, Danskom i Slovenijom. Srbija takmičenje sa Engleskom 16. juna u Gelzenkirhen, a sledeći rival ekipi Dragana Stojkovića Piksija biće Slovenija 20. juna u Minhenu. Poslednju utakmicu grupne faze Srbija će odigrati sa Danskom, takođe, u Minhenu 25. juna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading