SRBIJA OLABLJENA U MARTOVSKIM MEČEVIMA! Piksi bez ofanzivca protiv Rusije i Kipra!

Autor: M. M.

Sport

29.02.2024

17:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filipu stradao mišić.

SRBIJA OLABLJENA U MARTOVSKIM MEČEVIMA! Piksi bez ofanzivca protiv Rusije i Kipra!

Foto: Tanjug/AP

Srpski reprezentativac Filip Đuričić je propustio sinoćnju pobedu Panatinaikosa nad ekipom Arisa u okviru šampionata Grčke, a prema poslednjim informacijama, njegovo učešće u narednim utakmicama je pod velikim upitnikom zbog povrede mišića koja ga muči.

Sa povredom Filipa Đuričića, postavlja se pitanje njegovog učešća u predstojećim mečevima reprezentacije Srbije sa Rusijom i Kiprom. Iako su prve procene ukazivale na pauzu od tri do četiri nedelje, konačna odluka o njegovom učešću biće doneta nakon dodatnih testova. Za sada, njegovo učešće na tim utakmicama ostaje pod velikim upitnikom.

Očekuje se da će konačna odluka o njegovom učešću biti doneta 7. marta, kada selektori treba da sastave konačan spisak igrača za predstojeće mečeve.


Dok je Filip Đuričić pod znakom pitanja, drugi reprezentativac Srbije u Panatinaikosu, Filip Mladenović, igra u dobroj formi. On je nedavno postigao gol u Kupu, pomažući ekipi trenera Fatiha Terima da se plasira u finale. Mladenović je takođe nastupio protiv Arisa u sredu uveče, pokazujući svoju konstantnost i doprinos ekipi. Takođe, njegovo učešće u testovima reprezentacije Srbije nije sporno, a on je odigrao zapaženu ulogu u finišu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Ovim povodom, očekuje se da će obojica igrača doneti značajan doprinos svojim timovima i reprezentaciji u narednom periodu, dok će ljubitelji fudbala sa nestrpljenjem pratiti razvoj situacije oko Đuričićeve povrede i njegovog eventualnog učešća u narednim mečevima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading