NESUĐENI PIKSIJEV ORAO JE BAŠ VELIKA MALERČINA! Fudbaler Ajntrahta i reprezentativac Austrije DOŽIVEO UŽASNU POVREDU!

Autor: M. M.

Sport

19.02.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loše vesti, Saša mora na višemesečnu pauzu!

NESUĐENI PIKSIJEV ORAO JE BAŠ VELIKA MALERČINA! Fudbaler Ajntrahta i reprezentativac Austrije DOŽIVEO UŽASNU POVREDU!

Foto: Ajntraht

Reprezentativac fudbalske reprezentacije Austrije Saša Kalajdžić doživeo je tešku povredu kolena desne noge i neće igrati do kraja sezone, saopštio je danas njegov klub Ajntraht iz Frankfurta na zvaničnom sajtu.

- Kalajdžić je na jučerašnjem gostovanju Frajburgu (3:3) doživeo rupturu ukrštenih i bočnih ligamenata kolena desne noge i biće van terena na neodređeno vreme. Saši želimo dobro i brzo ozdravljenje! - saopštio je Ajntraht iz Frankfurta, klub za koji Saša Kalajdžić igra kao pozajmljen igrač iz engleskog premijerligaša Vulverhemptona.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Saša u dresu Štutgarta

Kalajdžić (26) je odigrao samo tri meča za nemački klub u koji je došao 7. januara, a kako se dalje ističe, moraće na operaciju kolena i predstoji mu višemesečna pauza. Prethodno je nekoliko puta imao velikih problema s povredama.

Zbog teške povrede i operacije Saša Kalajdžić će najverovatnije preskočiti i Evropsko prvenstvo u Nemačkoj u junu, gde je Austrija smeštena u grupu D sa Holandijom, Francuskom i pobednikom baraža staze A (Vels, Finska, Poljska ili Estonija).

Kalajdžić je svojevremeno bio pominjan kao potencijalni reprezentativac Srbije, ali je na kraju izabrao da igra za zemlju u kojoj je rođen. A rođen je u Beču 1997. godine.

Za svoju selekciju je postigao četiri gola na 19 utakmica u svim takmičenjima, a prema podacima sa specijalizovanog portala "transfermakt" procenjuje je da vredi 11 miliona evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading