POLICIJA SPREČILA TOTALNI HAOS! Pogledajte kakvim BODEŽIMA i PALICAMA su nameravali da se sukobe navijači PSŽ i Sosijedada!

Autor:

Sport

05.03.2024

17:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema čega nije bilo.

POLICIJA SPREČILA TOTALNI HAOS! Pogledajte kakvim BODEŽIMA i PALICAMA su nameravali da se sukobe navijači PSŽ i Sosijedada!

Foto: The Sun

Sprečena tuča navijača pred revanš meč Lige šampiona: Baskijska policija konfiskovala oružje

Uoči današnjeg revanš duela osmine finala Lige šampiona između Real Sosijedada i Pari Sen Žermena, došlo je do napetih scena kada su se dve navijačke grupe spremačle za tuču. Međutim, baskijska policija je uspela da spreči potencijalni sukob i konfiskovala oružje koje su navijači nameravali da upotrebe u tuči. Ova akcija je izazvala veliku pažnju javnosti, posebno zbog raznovrsnog arsenala koje je pronađeno.


Raznovrsno oružje konfiskovano u akciji policije

Policija je konfiskovala različite vrste oružja koje su navijači planirali da koriste u sukobu. Pored standardnih predmeta kao što su noževi i šipke, pronađeni su i golf štapovi, šrafcigeri, kao i šiljci za led. Ova neobična i raznovrsna lista oružja naglašava ozbiljnost situacije i potencijalnu opasnost koja je mogla da nastane u slučaju da se sukob desio.

Akcija policije zaustavila autobus sa ultrasima Pari Sen Žermena

Akcija baskijske policije sprovedena je na efikasan način - primetivši autobus sa navijačima Pari Sen Žermena, policija ga je zaustavila i izvršila identifikaciju osoba koje su već bile poznate policiji. Nakon pretresa navijača, opasan materijal je oduzet, a pojedinci su vraćeni u Francusku. Uprkos ovom incidentu, fokus ostaje na samoj fudbalskoj utakmici koja je na programu večeras u 21 čas.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading