RUSI POČELI PRODAJU KARATA ZA MEČ SA SRBIJOM: Šokiraćete se kada vidite cenu

Autor:

Sport

27.02.2024

15:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica se igra 21. marta u Moskvi.

RUSI POČELI PRODAJU KARATA ZA MEČ SA SRBIJOM: Šokiraćete se kada vidite cenu

Foto: Starsport

Fudbalski savez Rusije objavio je da je počela prodaja ulaznica za prijateljsku utakmicu protiv Srbije, koja će se odigrati 21. marta u Moskvi na stadionu "Lav Jašin" sa početkom u 20 časova. Karte za meč koštaju 500 rubalja, odnosno oko pet evra.

- Reprezentacije Rusije i Srbije postigle su dogovor o odigravanju prijateljskog meča u martu 2024. godine. Ovo je potvrdio predsednik Fudbalskog saveza Rusije, Aleksandar Djukov - zvanično je svojevremeno saopšteno u Moskvi, a FSS je odgovorio na tu objavu rečima "Vidimo se u Moskvi".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Rusije

Organizatori su spremili i zabavni program pre utakmice, a očekuje se da duelu "zbornaje" i "orlova" prisustvuju i bivši fudbaler Spartaka Mihajlo Pjanović, legenda CSKA Miloš Krasić, reditelj Emir Kusturica i glumac Miloš Biković. Inače, utakmica sa Srbijom biće prva za Rusiju protiv neke ekipe pod okriljem UEFA još od novembra 2021. godine zbog embarga zbog vojne akcije u Ukrajini. Inače, osim sa izabranicima Dragana Stojkovića Piksija, Rusija će igrati i protiv Paragvaja 25. marta, dok će "orlovi" tada gostovati na Kipru.

Podsetimo, reprezentacije Srbije i Rusije poslednji međusobni meč igrale su u Ligi nacija 2020. godine, kada su "orlovi" na stadionu Crvene zvezde pobedili 5:0, golovima Nemanje Radonjića, Luke Jovića (dvostrukog strelca), Dušana Vlahovića i Filipa Mladenovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading